Luk

Lyngby-ejere vil selv renovere stadion

| Superligaen | 17 kommentarer
Lyngby-ejere vil selv renovere stadion
Foto: Lyngby Boldklub

Infoboks

OB - Lyngby
Superligaen Grundspil (22/07)
bet365 1,55 4,00 5,75
NordicBet 1,57 4,40 5,60
Oddset 1,55 4,20 6,00
Stream FC København – Lyngby på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

Lyngby-ejerne Friends of Lyngby meddeler, at de har tænkt sig at byde ind på renoveringen af Lyngby Stadion. 

Den lokale kommune i Lyngby vil renovere stadion, som oprykkerne bruger til sine kampe, og klubbens nuværende ejere har tænkt sig at byde ind på opgaven. 

Det meddeler Friends of Lyngby på klubbens hjemmeside. 

- Ejergruppen bag Lyngby Boldklub, Friends of Lyngby, er som tidligere nævnt glade for, at Lyngby-Taarbæk Kommune har taget initiativ til udbuddet omkring Lyngby Stadion, der blandt andet indebærer en større renovation af stadionfaciliteterne. 

- Det gavner både klubben, breddeidrætten og hele byen. Friends of Lyngby har nu taget initiativ til at stifte et selvstændigt byggeselskab, der agter at byde på udbuddet, hvis det følger de specifikationer, som kommunen listede op i deres pressemeddelelse.

- For Friends of Lyngby er det vigtigt, at klubben får det bedste udgangspunkt, og i den forbindelse er det en stor fordel, at nogle af landets bedste entreprenører og byggefolk er en del af Friends of Lyngby, som derfor agter at byde på udbuddet efter sommerferien, skriver Friends of Lyngby. 

Lyngby vender fra næste sæson tilbage til Superligaen efter et års fravær. 

Stream FC København – Lyngby på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

17 kommentarer

Ceerial 15:41          
Hvad indebærer en renovering egentligt helt præcis?

Har man ikke allerede bygget nye tribuner?

Vil færdiggøre alle tribunerne til siddepladser, eller skal allerede eksisterede siddeplads tribuner også have en ny tur?
Afløseren 15:48          
Så vidt jeg husker ville Lyngby Taarbæk Kommune sælge stadion for at få det moderniseret, så det lever op til DBU´s krav. Dvs. Plads til 6000 mennesker, aflukket stadion og overdækket tribuner hele vejen rundt - det er vidst nok de nye mindstekrav til en superligaklub. Som oprykker kan man dog søge om at blive undtaget for nogle af kravene i et år, sådan som jeg husker.
Gomara 15:53          
DBU har ændret kravene siden stadion sidst blev ombygget, så stadionet skal laves om for at opfylde de nye krav.

Sidste gang var det lappeløsninger fra kommunens side, denne gang vil man gerne lave et ordentligt stadion. Og så står kommunen af.

I den sammenhæng er det også værd at nævne, at Lyngby-Taarbæk kommune har anvendt hele anlægsbudgettet og skal skære 65 mio kr. i det kommunale budget. Kommunen må ganske enkelt ikke bruge pengene til selv at forestå de nødvendige ombygninger.
bluemotion 16:59          
Kan ende med at blive den bedste løsning nogensinde og være med til at Lyngby for alvor kan komme op og konkurrere med de større klubber
Vanten 17:31          
Det lyder ikke som den bedste investering, det er formentlig kun de mest glødende fans der ser Lyngby som en del af suppen når ligaen skrumper ... men det blir sikkert et meget fint 1. Divisions stadion
UMURUM 17:33          
Det vil være den bedste løsning for alle. Kommunen (og os skatteborgere) skal selvfølgelig ikke betale for et dyrt stadion, som opfylder DBUs latterlige krav, og nu har klubben endelig nogle ejere, der har nogle økonomiske muskler, der gør, at de vil være i stand til at købe og renovere stadion. Det eneste man kan frygte er, at en tredjepart vil finde de tilhørende ungdomsboliger så interessante, at de vil overbyde FOL, så vi endnu engang ender med en stadion ejer, der kun vil gøre det allerhøjst nødvendige og absolut intet andet, for at køre stadion.
Eiskalt 17:43          
Det lyder jo fint, at vi skatteydere i kommunen ikke skal betale for det og det kan gøres via private midler.
Tingene skal selvfølgelig i licitation, men kan frygte, at entreprenøren som lige tilfældigt er med i Friends of Lyngby, er verdens bedste og kun får opgaven fordi han lægger sponsorkroner i klubkassen igennem netværksklubben. Det minder for mig en smule om byggeriet af Farum Stadion og den ulækre historie der ligger bag.
Fredag 19. juli