Luk

Lyngby forlænger med Thomas Mikkelsen

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

Lyngby oplyser mandag, at klubben har forlænget sin aftale med den 36-årige målmand Thomas Mikkelsen. Den nye aftale løber frem til 2021.

36-årige Thomas Mikkelsen og Lyngby har mandag forlænget sin aftale, så den løber til slutningen af næste sæson.

Det oplyser Lyngby i en pressemeddelelse mandag.

- Thomas er en dygtig målmand, og har flere gange i sæsonen vist sine åbenlyse kompetencer frem. 

- Han har været en medvirkende faktor til, at vi overlevede i Superligaen, og i de skæbnekampe vi har været igennem har han været en afgørende spiller – både på grund af sit målmandsspil, men også via sin store rutine og lederskab, siger sportschef Birger Jørgensen og fortsætter:

- Derfor er vi også glade for, at vi relativt hurtigt er blevet enige om en forlængelse for den kommende sæson.

Mikkelsen har indtil nu spillet 61 gange for Lyngby. 

Lyngby er for tiden i dialog med Martin Ørnskov, Kasper Enghardt, Lasse Fosgaard, Lasse Nielsen og Frederik Schram om mulige kontraktforlængelser.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Jonas Dalgård

3 kommentarer

LBK Pelle no.7 13:50          
Godt at få den på plads! Hvem skal være anden målmand - Schram eller Snorre? Eller beholder vi begge to? Det er i hvert fald tre gode målmænd.

Få også gerne de andre nævnte spillere på plads, så ser det godt ud:)
AK78 14:05          
Ham Snorre- var han ikke førstemålmand for nogle år siden og gjorde det fremragende, eller husker jeg helt skævt?
UMURUM 17:38          
Vigtigt med en forlængelse til Mikkelsen, der er en rigtig vigtig spiller for Lyngby. Stor ro og rutine fra ham, har sikret os mange point i de sidste par sæsoner. At han så engang imellem er lidt for cool efter min smag, når han skal spille bolden ud, og også engang imellem laver nogle fejl, er absolut til at leve med, når de er så få. Det sker for alle målmænd.

Som andre siger bliver det spændende hvem der skal være anden målmand. Schram og Snorre fortsætter vel ikke begge i klubben og er tilfredse med tjansen som 2. og 3. målmand? Snorre har kontrakt frem til nytår, og har før været en spiller Lyngby har troet på rigtig meget, men han har ikke før ville skrive en længerevarende kontrakt med klubben, og det er vel lidt der, den ligger, i forhold til om Schram ønsker at forlænge. Han virker til godt at kunne leve med endnu en sæson som 2. målmand, hvis han kan se, at der er en chance for, at han bliver 1. målmand, når Mikkelsen stopper.
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober