Luk

Lyngby forventer at beholde Corlu til sommer

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

OB - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 2,40 3,60 2,70
NordicBet 2,45 3,65 2,65
Oddset 2,50 3,50 2,65
YouBet 2,50 3,60 2,65

Lyngby regner ikke med, at Rezan Corlu skal tilbage til Brøndby i dette transfervindue.

Rezan Corlu har spillet et stærkt efterår i Lyngby, hvor han er lejet ud til fra Brøndby indtil sommer.

Klubben fra Vestegnen kunne tirsdag noget overraskende fortælle, at de havde forlænget kontrakten med den 22-årige kreatør, og ifølge B.T. har Brøndby planer om at forsøge at få Rezan Corlu tilbage allerede i dette transfervindue.

Lyngby regner dog stærkt med, at han spiller hos de kongeblå frem til sommer, fortæller sportschef Birger Jørgensen til bold.dk.

- Ja, som det ser ud nu. Vi har som bekendt en lejeaftale gældende hele sæsonen, og det er den vi forholder os til.

- Hvad tænker I om, at han har forlænget sin aftale med Brøndby?

- Vi konstaterer egentlig bare, at han har forlænget. Rezan lavede tre år med Brøndby i sommer og nu er der så lagt et år mere på den aftale, men det ændrer jo ikke på, at vi stadig har en aftale med Brøndby og Rezan om, at han spiller her indtil sommerferien. Men vi kan selvfølgelig godt læse og konstatere at Rezan og Brøndby har en fremtid sammen efter sommerferien.

- Har I været i dialog med Brøndby om et januarskifte?

- Vi har som altid ikke nogen kommentarer til, hvem vi handler med i transfervinduet, og hvem vi ikke gør.

- Er I klar til at sende ham tilbage til Brøndby hvis I bliver kompenseret?

- Det vil vi ikke forholde os til, vi forholder os til det vi ved, og det er, at vi har en lejeaftale frem til sommer, og der er Rezan stadig en del af holdet, fortæller Birger Jørgensen til bold.dk og tilføjer:

- Rezan har gjort det godt, og skabt nogle forventninger omkring sig selv, hvilket er hans egen, trænernes og holdets fortjeneste. Alle forventer selvfølgelig at Rezan har fuldt fokus på at levere for Lyngby indtil sommerferien, så vi får afsluttet den flotte sæson vi har spillet hidtil.

Lyngby har ifølge bold.dk's oplysninger en frikøbsklausul på Rezan Corlu, men det kræver at spilleren, der netop har sat sin underskrift på en aftale frem til 2023 i Brøndby, gerne vil fortsætte i Lyngby.

Rezan Corlu har dog ikke lagt skjul på, at han glæder sig til at vende tilbage til Brøndby.

- Jeg har udviklet mig meget de sidste par år. Først i AS Roma, og så i Lyngby BK, hvor jeg i efteråret fik vist, at jeg kan gøre en forskel i 3F Superligaen. Den udvikling ser jeg frem til at fortsætte, og når jeg vender tilbage til Brøndby IF, er jeg parat til at præstere foran Sydsiden, lød det efter kontraktforlængelsen.

Rezan Corlus har lavet fire mål og seks assist for Lyngby i 15 kampe i 3F Superligaen i efteråret.

Oplev magien på Lyngby Stadion - køb billet her!


Af Anders Borup

3 kommentarer

Pedro1 14:23          
Så er spillet igang om kompensation til Lyngby, hvis aftalen om leje skal ophæves.

Jeg er sikker på, at Brøndby gerne vil have Corlu tilbage nu og Corlu også vil tilbage nu! Diverse udtalelser og kontraktforlængelse netop er helt kalkuleret og planen er lagt fra Brøndby´s side.

Derudover ved parterne også, at det ikke giver mening, at Corlu står på Brøndby Stadion 1 Marts,som Lyngbyspiller i en måske yderst afgørende kamp?

Corlu har været et fantastisk bekendtskab, men motivationen, viljen og hjertet ligger nu 100% i Brøndby. Derfor mener jeg, at det er tid til farvel og god vind fremover;)

Det er tid til, at bruge kræfter/løn på noget nyt, selvom det måske er en stor sportslig bet!

Tror ikke Corlu kan/vil(motivation)præstere på samme niveau, hvis han bliver i Lyngby og så er han middelmådig!

Kompensation til Lyngby!!
Farvel Corlu!
Kim W 15:13          
Brøndby må punge ud.
Drillenissen 16:53          
Corlu er ikke ene om at spille i en anden klub end hjerteklubben. Sådan er professionel fodbold, og det bør Corlu -og de mange interesserede journalister - kunne forstå og håndtere. Når det er sagt, så er det nok bedst, at Corlu kommer til Brøndby nu, men kun mod en betydelig økonomisk kompensation til Lyngby. Foreløbigt har Lyngby råd til at have is i maven - og også til at beholde Corlu indtil sommer, hvis det skulle blive nødvendigt. Lyngby er ikke længere så dårligt kørende rent økonomisk, at man er nødt til at acceptere hvad som helst. De tider er forbi.
Søndag 19. januar