LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lyngby gafler norsk kantspiller

| Lyngby | 7 kommentarer
Lyngby gafler norsk kantspiller
Foto: Lyngby
Lyngby gør sig klar til Superliga og har hentet den norske kantspiller Kristoffer Larsen i Brann. Han har fået en to-årig kontrakt.

I den kommende sæson står den på Supreliga i Lyngby og nu har klubben sin første sommerhandel på plads. Norske Kristoffer Larsen kommer til fra Brann på en to-årig kontrakt.

- Vi er utroligt glade for, at det er lykkedes at hente Kristoffer til Lyngby Boldklub. Han er en rigtig dygtig spiller med en god fart, teknik og spilforståelse, og det er også en spiller som vi har jagtet i flere omgange. Kristoffers profil passer på samtlige præferencepunkter jeg har til vores kantspillere, og når han er på sit bedste er han en elektrisk spiller” fortæller David Nielsen til klubbens hjemmeside.

- Han kommer fra en storklub i skandinavisk målestok, så han er vant til et højt mentalt stressniveau fra omgivelserne. Kristoffer skal selvfølgelig omstille sig lynhurtigt til et nyt land og en bedre liga, og den opgave har min stab alle værktøjerne til at hjælpe ham med. Både fodboldmæssigt og mentalt.

24-årige Kristoffer Larsen huserer på kanten og nåede at spille mere end 100 kampe for Brann.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen
Mandag 25. marts
Søndag 24. marts