Luk

Lyngby har afvist Brøndbys Corlu-tilnærmelse

| 3F Superliga | 33 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Lyngby
Superligaen Grundspil (01/03)
bet365 1,57 3,80 6,00
NordicBet 1,64 4,15 4,90
Oddset 1,60 4,10 5,50
YouBet 1,65 4,15 5,00

Rezan Corlu spiller foråret i Lyngby og vender dermed ikke retur til Brøndby før tid, slår Lyngby fast.

En af januars store transferspekulationer er overstået, da Rezan Corlu ikke vender hjem til Brøndby allerede her i januar.

Lyngby har hele tiden understreget, at det ville kræve et meget højt bud fra Brøndby at købe den teknisk stærke offensivspiller tilbage før tid, og da det bud ikke er kommet, spiller Corlu sæsonen færdig hos Superliga-oprykkerne.

Det forklarer Lyngbys sportschef Birger Jørgensen til bold.dk.

- Vi har selvfølgelig lyttet til Brøndbys forespørgsel, men vores plan A har hele tiden været at beholde Rezan, med mindre der opstod noget ekstraordinært. 

- Det er der så ikke gjort, og derfor glæder vi os over, at vi kan fortsætte samarbejdet med Rezan frem til udløb af lejeaftalen, hvor vi forhåbentlig sammen har nået vores mål om overlevelse i Superligaen, siger Jørgensen til bold.dk. 

Corlu vender retur til Brøndby til sommer, når lejeaftalen med Lyngby udløber.

bold.dk forsøger at få en kommentar fra Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen. 

Oplev magien på Lyngby Stadion - køb billet her!


Af Mikkel Nøhr

33 kommentarer

bruger 131938 14:02          
Så er det vel slut med at sende spillere deres vej fremover.
Don_Mambo 14:11          
Ja hvis Brøndby ikke vil udvikle deres bænkevarmere til førsteholdsspillere skal de da endelig bare lade være.. Mon ikke Lyngby har lært at de skal forhandle kontrakt inden sæsonen starter så frikøbsklausulen nemmere kan udløses..
Nordic1921 14:12          
hvem har i mere sendt? og skulle Lyngby virkelig svække sin trup og forstærke jeres når vi begge kæmper om at komme i slutspillet ?
wombles 14:12          
Hvorfor? Jeg er ikke sikker på at Corlu havde haft den samme udvikling i Brøndby som han havde i Lyngby i efteråret, hvor spilletiden nok havde været begrænset!
Kim W 14:13          
Hvis du nu prøvede at se lidt objektivt på situationen, så ville du ikke komme med så fjollet en kommentar. Lyngby har indgået en aftale med Brøndby, som de har overholdt 100%. Brøndby forsøger så at lægge pres på Lyngby via Corlu og pressen for at få Lyngby til at annullere aftalen før tid. Brøndby har på intet tidspunkt kommet med et reelt tilbud til Lyngby, men har bare håbet at de kunne skabe nok splid mellem Corlu og Lyngby til at Lyngby til sidst sendte ham retur. Heldigvis er Lyngby kolde overfor Brøndbys svinske spil og skal selvfølgelig holde på Corlu uanset om de har tænkt sig at bruge ham eller ej. Det er virkelig latterligt og dårlig stil af Brøndby at de ikke forsøger at lave en fornuftig aftale med alle parter.

Men jeg tror du har ret. Lyngby skal ikke have nogen spillere fra Brøndby på lejeaftale igen. Nu ved vi hvordan CV spiller spillet!
Occir76 14:14          
Håber ikke vi låner spillere ud længere til Lyngby med deres attitude.
AK78 14:15          
Ja, de er jo i deres gode ret til at holde på ham.
Men det er jo også en anelse egoistisk, ikke i forhold til Brøndby, men der er jo en spiller med i historien som har ytret et stort ønske om at skifte til Brøndby her og nu.
Så status er jo at Lyngby holder på deres ret og beholder en spiller som nok har hjernen ude på Vestegnen.
Lyngby er ligeglade med om der er en klub og en spiller som gerne vil genforenes her og nu, de kunne tilmed ha tjent lidt mønt på det.
Mit bud er trods Lyngbys ret til samme at vi ikke fremover ser spillere fra Brøndby som udlejes til Lyngby..
Fredag 28. februar
Torsdag 27. februar