LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Lyngby har purunge folk med mod BIF

| Superligaen | 19 kommentarer
Lyngby har purunge folk med mod BIF
Foto: Getty Images
Lyngby må undvære førstemålmand Mikkel Andersen til kampen mod Brøndby og har flere teenagere med i truppen til kampen.

Efter et par hektiske uger skal der nu fokuseres på Superliga-fodbold i Lyngby Boldklub, når Brøndby søndag eftermiddag kigger forbi.

Førstekeeper Mikkel Andersen er småskadet og derfor ikke med i truppen, og det bliver 19-årige Oskar Snorre, der er med i stedet for ham.

Også 16-årige Adam Sørensen, 18-årige Emilio Simonsen og 19-årige Gustav Marcussen er med i truppen, ligesom nytilkomne Mohammed Saeid kan få sin debut for Lyngby.

Lyngbys trup til kampen mod Brøndby:
Andreas Larsen
Oskar Snorre
Michael Lumb
Martin Ørnskov
Mathias Hebo
Jesper Christjansen
Herolind Shala
Lasse Fosgaard
Jeppe Kjær
Mayron George
Emilio Simonsen
Adam Sørensen
Kevin Tshiembe
Jeppe Brandrup
Thomas Sørensen
Gustav Marcussen
Kim Ojo
Oliver Lund
Mohammed Saeid

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

19 kommentarer

UMURUM 10:00          
...og det var sådan det burde have været i de sidste par år, men David gav meget sjældent chancen til de unge talenter. Selv Odgaard have svært ved at få spilletid, selvom han er et kæmpe talent i Dansk fodbold.

Nu er vi så tvunget til at have de unge med...det generer ikke mig.
CAS1977 10:06          
I forhold til guldkampen er dette en kamp Brøndby SKAL vinde. Der har været ro på i transfervinduet, truppen er skadesfri, og det lykkedes at slå FCK fortjent i sidste weekend.

Omvendt - og måske netop derfor - er det næsten en gratis kamp for Lyngby? En af holdets største profiler er væk, den normale keeper er skadet, klubben har stået på randen af konkurs og opstarten har derfor været ekstrem kaotisk.

Spændende bliver det!
Carreca 10:16          
Ja, Lyngby har alt at vinde. Med Rygaard og Blume ude af billedet bør det blive en let kamp for Brøndby, men alt kan som bekendt ske.
DBG#1 10:37          
Nu havde Gustav Marcussen jo nok fået spilletid uanset om man havde mistet spillere i dagene uden løn eller ej. I min optik er han den perfekte afløser for David Boysen, som smuttede i starten af transfervinduet.
Lange 10:45          
David gav ikke så meget spilletid til de unge nej. Men var det ikke meget sjovt at spille med om medaljer og Europa, i stedet for at spille om nedrykning med en masse spillere, der alligevel blev solgt så snart de var gode nok??
Graceland 10:58          
...og det var sådan det burde have været i de sidste par år, men David gav meget sjældent chancen til de unge talenter. Selv Odgaard have svært ved at få spilletid, selvom han er et kæmpe talent i Dansk fodbold.

Nu er vi så tvunget til at have de unge med...det generer ikke mig.
Nu må vi se om du synes det samme senere i eftermiddag :-)
F.eks sidste sæson spillede i med i top 3 og til bronze og så satser man vel ikke bare med purunge folk,når tingene kører fint i forvejen..
Gomara 11:38          
Kampen i dag kommer jo ikke til at ændre ens holdning.

Bronze og Europa var en kæmpe oplevelse, det er klart. Men jeg vil sgu hellere se et Lyngby-hold overvejende bestående af lokale drenge. Og hvis niveauet så ikke er til mere end 1. division, så må det være sådan det er. Jeg holder ikke med Lyngby i håb om guldmedaljer og europæiske forventninger. Jeg holder med LBK pga det gode talentarbejde, de store, frivillige kræfter der bærer klubben og holdningen om, at det skal være offensiv fodbold fremfor alt.

Jeg er sgu mere stolt over de lyngby-talenter, og tidligere spillere der klarer det godt i Europa (Yussuf Poulsen, Anders Christiansen, Frederik Sørensen, Brian Hamalainen mv) end jeg er over en enlig bronze-sæson. Det er fantastisk godt arbejde af klubben, at vi kan blive ved med at producere talenter i den størrelsesorden.

Så jeg personligt glæder mig til at se mere til Oskar Snorre, Kevin Thsiembe og Gustav Marcussen. Og hvis det er på bekostning af superligapladsen, at vi ser flere lyngby-drenge på holdet, så er det sådan det må være.
Torsdag 21. februar