LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lyngby henter Adnan Mohammad

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Lyngby henter Adnan Mohammad
Foto: Lyngby Boldklub
Lyngby har tilknyttet den 22-årige offensivspiller Adnan Mohammad på en fireårig kontrakt. Handlen med Helsingør faldt på plads i sidste øjeblik. 

Lyngby nåede akkurat at lave en handel på falderebet, da det danske transfervindue lukkede fredag. På grund af det sene tidspunkt er alt dog først nu faldet på plads. 

I Helsingør således den hentet 22-årige Adnan Mohammad. 

- Vi er meget tilfredse med at kunne tilføje Adnan til truppen, hvor han har nogle klare offensive kvaliteter, der kan bidrage til holdet. Udover det så kender vi ham i forvejen, da han har været i klubben før, og han har udtrykt et klart ønske om at komme til klubben, hvilket kun har bidraget til interessen for ham, siger sportsdirektør Birger Jørgensen i en pressemeddelelse. 

Cheftræner Mark Strudal glæder sig over sin nye mand. 

- Adnan kan spille på flere positioner, og det giver noget fleksibilitet, i forhold til den trup vi har. Udover det har han en naturlig aggressivitet, der er vigtig i vores presspil, og hans fysik gør, han kan presse højt, samtidig med han kan dække en stor del af banen.

- Han har en god fart med bolden, og så kan han også lave det uventede, hvor især hans driblinger kan være med til at skabe rum, chancer og mål, siger Strudal. 

Lyngby har skrevet fire år med den tidligere FC Nordsjælland-spiller. 

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 23. april