Luk

Lyngby inviterer fans til OB-kamp i biograf

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

Lyngby - AC Horsens
Superligaen Nedrykningsspil (09/05)
Bet25 1,72 4,10 4,30
Oddset 1,77 3,85 4,50
bet365 1,70 3,80 4,75

De sæsonkortholdere og partnere i Lyngby, der ikke har fået billet til fredagens kamp mod OB, kan i stedet gratis overvære opgøret i den lokale biograf.

Regeringen har hidtil valgt at holde fast i restriktionerne, der betyder, at maksimalt 500 personer i alt må opholde sig på stadion til fodboldkampe.

Det betyder, at klubberne kun kan lukke et meget begrænset antal tilskuere ind, men i Lyngby kan sæsonkortholdere og partnere, der ikke er blevet udtrukket til at få en billet til kampen mod OB på fredag, alligevel se kampen sammen.

Partneren Blue Energy har nemlig sørget for, at Nordisk Film Biografer Lyngby viser kampen på storskærm, hvor partnere og sæsonkortholdere gratis kan komme ind og desuden har mulighed for at tage gæster med.

Fredagens opgør mellem Lyngby og OB sparkes i gang klokken 19.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

bruger 131690 15:04          
Måske kan det virke som et wake-up call til politikerne.
De afviser stadig at der må komme flere tilskuere på stadion, men uden argumenter der holder i virkeligheden
Juniorx 15:04          
Meningen er sikkert god, men det er sgu da alligevel skræmmende. Altså smitterisiko er vel ca 20 gange større i Bio end på Stadion. Men kreativt, og win win for alle... udover smittetallet.
Tottenhamfan100 15:24          
Det sætter de mildest talt underlige forsamlingsregler i et fint perspektiv...!!!
Pep Guardiola 16:17          
Lol, det er da en fed måde at illustrere det absurde i restriktionerne. De må gerne sidde 500 i en indendørs sal op og ned ad hinanden, men de samme 500 mennesker spredt ud over et udendørs fodboldstadion går ikke.
Gun-L 17:24          
Håber de har gjort det som en provokation, så er det sgu god lir!! Det sætter ligesom det hele i perspektiv at man må godt være i biffen, men ej på stadion..
mjdk 19:11          
De skal jo sidde med afstand ligesom alle andre steder. I praksis bliver der jo tale om langt under 500 som kun gælder når de andre restriktioner kan overholdes.
lblblb 23:14          
Nu tror jeg ikke at dette skal opfattes som en reaktion på Divisionsforeningens kampagne for flere tilskuere, for der var det samme arrangement ved sidste hjemmekamp mod SønderjyskE.
Lørdag 8. maj