Luk

Lyngby-kant: Oplæg skal fylde meget i mit spil

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

FC Nordsjælland - Lyngby
Superligaen Grundspil (28/09)
Bet25 1,74 4,00 4,70
YouBet 1,71 4,05 4,90
Oddset 1,77 3,95 4,40
bet365 1,72 3,80 4,50

Lyngbys Lasse Fosgaard har lavet tre assists i de fire første Superliga-kampe og håber på at fortsætte stimen af målgivende afleveringer.

Lyngby har fået en lovende start på sæsonen med seks point for fire kampe, og højrebacken Lasse Fosgaard har bidraget flot med tre assists.

Fosgaard topper dermed foreløbigt listen over flest målgivende afleveringer med Brøndby- og FCK-profilerne Simon Tibbling og Viktor Fischer.

Lyngby-backen, som lagde op til begge mål i mandagens 2-1-sejr over AGF, er meget glad for at være kommet tidligt på tavlen med målgivende afleveringer.

- Mine to spidskompetencer er nok, at jeg er god med hovedet, hvor jeg dog ofte bliver undervurderet i feltet, og den anden er, at jeg er god til at slå indlæg, og det blev afgørende mod AGF, siger Fosgaard til bold.dk.

- Det er fedt at få lavet tre assists på fire kampe, for jeg har det som et mål, at det skal være en stor del af mit spil, at jeg kan bidrage med at lægge op til nogle chancer og mål.

32-årige Fosgaard har fået fuld spilletid i de fire første kampe, hvor AaB og AGF er blevet besejret, mens det er blevet til klare nederlag til OB og SønderjyskE.

Fosgaard har allerede mærket, hvordan det kan gå op og ned i landets bedste række.

- Vi har set, at vi som hold kan spille lidt klogere og måske til tider har været lidt umodne, og der er selvfølgelig nogle ting, vi skal have lært.

- Jeg lagde en assist i første kamp mod AaB, men i kampen efter mod OB begik jeg straffespark, hvor vi endte med at tabe, så der følte jeg mig lidt som skurk.

- Nu har jeg været i gamet i nogle år, så jeg ved, at man i denne verden er en helt den ene uge og en skurk den næste, så jeg har bare holdt fokus på at levere igen, og det fortsætter jeg selvfølgelig også med på sigt, siger Fosgaard til bold.dk.

Lyngby og Fosgaard gæster fredag aften FC København i Telia Parken.   

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Mikkel Nøhr
Lørdag 26. september