Luk

Lyngby-klippe: Vi har pisset vores chancer væk

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

Lyngby - OB 1-2
Superligaen Pulje 1
12' 1-0 Rezan Corlu
41' 1-1 Troels Kløve
58' 1-2 Sander Svendsen

Lyngbys Nicolai Geertsen erkender, at resultaterne de seneste runder har været under niveau, men vil ikke komme med dårlige undskyldninger.

Lyngby tabte mandag med 1-2 hjemme mod OB og er dermed oppe på syv Superliga-kampe i træk uden sejr.

Den dårlige stime betyder, at Lyngby er gået fra at være på sikker afstand til nedrykning til nu at ligge til nedrykningsplayoff med tre kampe tilbage.

Nicolai Geertsen, som har båret anførerbindet i denne sæson i fraværet af Martin Ørnskov, har bare de seneste uger kunnet se holdet smide sejren i overtiden mod Hobro, tabt et par vigtige kampe mod Sønderjyske og OB knebent og ikke formået at tage sejren hjemme mod Silkeborg.

- Vi har pisset vores chancer væk. Vi har været foran så mange gange, men har ikke fået tingene gjort færdigt, og vi må bare se i øjnene, at det ikke har været godt nok, siger Geertsen til bold.dk. 

- Vi har været tæt på nogle gange, men tæt på er ikke godt nok, og vi er alle sammen pisse skuffede.

- Det nytter dog ikke noget at hænge med skuffen, for vi må bare op på hesten igen og kæmpe til det sidste, for vi har stadig en masse at spille for.

Lyngby ligger nu á point med SønderjyskE, som dog har en bedre målscore, mens der er seks point op til OB, som Geertsen ikke tror, bliver hentet.

- Selvfølgelig handler det om os og SønderjyskE nu. Der venter kun svære kampe fra nu af, for det er gode modstandere. 

- Vi skal lade være med at pive over tingene og bare tage skeen i den anden hånd, så skal vi nok klare det, siger Geertsen til bold.dk.

Lyngby skal i næste runde en tur til Odense, mens SønderjyskE tager imod Silkeborg, som er rykket ned.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Mikkel Nøhr
Tirsdag 7. juli