LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Lyngby-midt inden Randers: Skal give alt vi har

| Superligaen | 0 kommentarer
Lyngby-midt inden Randers: Skal give alt vi har
Foto: Getty Images
Det handler om at give alt i de to kampe mod Randers, mener Lyngby-midtbanespilleren Mathias Hebo Rasmussen, der også anerkender kronjydernes styrke.

Lyngby skal torsdag aften op mod Randers i den første af to playoff-kampe. Den samlede vinder overlever i Superligaen og kan gå på sommerferie, mens den samlede taber må ud i yderligere playoff om overlevelse.

Lyngby slog senest Silkeborg over to kampe og det har givet selvtillid i truppen, fortæller midtbanespiller Mathias Hebo Rasmussen.

- Det har selvfølgelig givet noget tro på tingene og selvtillid på holdet at vi efter en lang stime uden sejr, fik en sejr og gik videre samlet. Men jeg føler ikke, at vi på noget tidspunkt ikke har troet på det, men vi har fået nogle vigtige spillere klar og har fået Jeppe Kjær på toppen, hvor han hører hjemme, siger han til bold.dk.

Nu gælder det så Randers over to kampe og Lyngby starter på hjemmebane. De Kongeblå har primært fokus på sig selv, men Hebo anerkender Randers' styrke.

- Vi går efter sejren og går ud for at spille en kamp, som vi har gjort de seneste to gange. Vi skal give alt hvad vi har.

- Ligesom mod Silkeborg har vi faktisk forberedt os mest på os selv og hvordan vi skal spille. Sådan greb vi kampene mod Silkeborg an og vi har også mest fokus på os selv op til Randers-kampene.

- Men Randers har nogle dygtige offensive spillere, især i Lobjanidze og Kadrii. De har en god organisation og står godt i strukturen, men vi har lagt mest vægt på hvordan vi selv skal spille og få kampen over på vores præmisser.

Guleroden ved at vinde samlet i de to kampe er som sagt overlevelse i Superligaen, men i Lyngby-truppen har man givet hinanden håndslag på ikke at tænke for langt frem.

- Vi har lovet hinanden, at vi tager det kamp for kamp. Nu skal vi give den alt hvad den kan trække i kampene mod Randers og så må vi se, hvad der sker, slutter han.

Kampen mellem Lyngby og Randers spilles torsdag aften klokken 20.00.

bold@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar