Luk

Lyngby-midt roser fans: Vanvittig opbakning

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Emilio Simonsen mener, at det var ligesom at spille på hjemmebane på grund af Lyngby-fansenes massive opbakning i Farum fredag aften.

Lyngby tog fra Right To Dream Park med et enkelt point fredag aften, hvor en god flok kongeblå fans havde taget turen til Farum.

Emilio Simonsen var meget imponeret over Lyngby-fansenes opbakning.

- Det er en fuldstændig vanvittig opbakning, vi får. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det er ligesom at spille på hjemmebane. Det er vanvittigt, de kommer her fredag aften, siger Simonsen til klubbens hjemmeside.

1-1 mod FC Nordsjælland var alt i alt et okay resultat, mener Emilio Simonsen, der blev indskiftet i anden halvleg.

- Det var en kamp med høj intensitet. Det bølgede lidt frem og tilbage, men jeg følte, at vi fik flyttet bolden godt op på deres banehalvdel, efter jeg kom ind, og så kom målet ti minutter efter.

- Det havde været skønt at få alle tre point, men vi er fint tilfredse med et point. Det pynter, og nu kan vi gå på en velfortjent landskampspause, siger Simonsen.


Af Sara Margren

6 kommentarer

konggard 10:30          
Ja, det var imponerende,

Hvor mange var der på stadion og hvor mange af dem var fra Lyngby
lblblb 10:35          
3090 og vel en 33% Lyngby fans
Kim W 10:58          
Emilio ser virkelig spændende ud. Jeg tror han slår igennem i denne sæson, selvom der er hård kamp på hans position. Og ja, intet nyt i at Lyngbys fans styrede stadion.
Mads D 11:39          
Stærk fremmøde, men rolig nu. Man skal kunne dominere på tribunerne på Danmarks sløjeste hjemmebane
FC Nordsjælland 13:18          
3090 og vel en 33% Lyngby fans
Ahh, rolig nu - der er plads til omkring 1.400 på udetribunen og i fyldte omkring 1/4. Det hedder vist snarere +300 og måske 400 fans. Når FCN spiller mod BIF og FCK sidder der også masser af deres fans på langsiderne, det så jeg ikke rigtig her.

Dog stod alle op og sang med. Det er den største opbakning til udeholdet i Farum udover FCK og BIF, men OB plejer nu at være ikke så langt efter.

Lyngby har aldrig før haft så mange med til Farum, som jeg kan huske det. Flot opbakning og god stemning. Det kunne da være lækkert for Lyngby, hvis det lykkes at holde fast i opbakningen. Jeg sidder næsten lige ud for midterlinien og her var det primært Lyngby man hørte.
Bastero 13:47          
Enig i en flot kulisse på udetribunen, men uanset hvor meget LBK-fans´ne snakker om ´Farum´, bliver I aldrig selv nordsjællændere! Lyngby er en del af Storkøbenhavn!!!
Apropos fremmødet, så var det vist det gamle Lyngby-ikon, Michael Schæffer, der i sin tid gav en journalist en forklaring på, hvorfor tilskuerinteressen nord for København er så begrænset: ´Sig mig er du ikke klar over, hvor du er. Heroppe er folk bare ikke særlig interesserede i fodbold. Det handler mere om golf, ridning og sejlsport´!
Mandag 21. oktober