Luk

Lyngby om ja til stadion-salg: En stor lettelse

| 3F Superliga | 12 kommentarer

Infoboks

Hobro - Lyngby
Superligaen Grundspil (07/06)
bet365 2,40 3,40 2,87
NordicBet 2,45 3,20 2,95
Oddset 2,40 3,30 3,05
YouBet 2,45 3,30 2,95

Lyngby-direktør Andreas Byder er lettet over, at der nu endelig er givet grønt lys til, at klubbens stadion kan sælges og dermed moderniseres.

En lang proces omkring et muligt salg af Lyngby Stadion rundede tirsdag en milepæl, da Ankestyrelsen har godkendt planerne om at salg af stadion.

Det vækker stor begejstring i Superliga-klubben, at der nu kan blive sat skub i planerne om at få sat stadion til salg.

- Vi er glade. Det er en stor lettelse for os. Vejen er banet for et udbud, og det var jo både vores og kommunens mål, da processen startede, siger administrerende direktør i Lyngby Boldklub Andreas Byder til bold.dk.

- Lokalt er der stor tilslutning til projektet, og da lokalavisen spurgte partierne i kommunalbestyrelsen, var opbakningen omkring 90 procent. Så vi har en begrundet optimisme i forhold til, at vi kan komme hurtigt videre og få et udbud inden sommerferien.

- Det har kostet vores investorer rigtigt mange penge at holde klubben kørende i den her periode, hvor hverken vi eller Friends of Lyngby jo har vidst, om der overhovedet kom et udbud. Så da beskeden tikkede ind, sænkede vi lige skuldrene lidt.

Lyngby Stadion skal efter planen moderniseres og både indeholde ungdomsboliger og opfylde de krav, der fremtidig bliver omkring stadions i Superligaen.

Nu er de planerne altså rykket nærmere.

- Vi har været tålmodige og udvist respekt for, at tingene tager den tid, de nu tager. Men nu skal vi videre, for vi er allerede et år forsinkede i forhold til den oprindelige udmelding fra kommunen. 

- Det er fair, at tingene skal gøres ordentligt, men nu er den sidste sten af vejen, og vi glæder os til at få stadion i udbud, så vi kan planlægge klubbens fremtid på den lange bane, lyder det fra Byder.

Lyngbys planer er at få et stadion med mindst 6.000 pladser.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Mikkel Nøhr

12 kommentarer

dilbert 14:03          
Endeligt !
AaBager 14:29          
Dejligt de kan nøjes med et intimt stadion med plads til 6.000 tusind, frem for et tomt stadion med plads til 10.000 - og synd for de klubber der blev tvunget til at bygge stort under de gamle latterlige retningslinjer
MadsThomsen 14:48          
Ja de gamle regler om plads til 10.000 tilskuere der aldrig kommer var tåbelig og unødvendig. Hellere mindre, mere intime stadions der føles fyldte end store tomme arenaer.
cp3 14:51          
Helt enig.
Det er en fantastisk nyhed. Der er ingen grund til at have kæmpestore stadions, når mindre kan gøre det.

Jeg vil lige bemærke at Lyngby i 80´erne, 90´ern og 00´erne havde et snit på ca. 1.500-2.000 tilskuere til almindelige kampe mod provinshold (dermed ser jeg bort fra effekten af en hjemmekamp mod Brøndby og FCK). Snittet er således løftet markant i denne sæson, så det nu ligger tættere på 4.000 pr. kamp, og der har været minimum 2.400 tilskuere til ALLE sæsonens hjemmekampe!

Den udvikling er jo nærmest en fordobling, ja helt fantastisk, og en modernisering til et lille fedt stadion kan være en langtidsholdbar løsning for kommunen, investorer og fodboldklubben.
haraltidret 16:44          
Så mangler Lyngby bare at finde nogle fans til at fylde det nye stadion op.
_PerXX_ 16:56          
Nu har Lyngby ellers været ganske fint med, med hensyn til tilskuertal denne sæson, med eksempelvis næsten 40% flere tilskuere end nærmeste lokal-konkurent, Farum, som jo ellers er fast etableret i Suppen.
Ajungsled 17:14          
HOLD DA KÆFT!! 20 år for sent, men fantastisk nyhed
Torsdag 4. juni
Onsdag 3. juni