Luk

Lyngby-profil på pointjagt: Fuck præstationen

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Lyngby 4-1
Superligaen Grundspil
2' 1-0 Jesper Lindstrøm
46' 2-0 Mikael Uhre
55' 3-0 Sigurd Rosted
79' 4-0 Jesper Lindstrøm
90' 4-1 Magnus Warming

Lyngbys Kasper Enghardt er træt af gode præstationer uden point. Han vil hellere spille forfærdeligt dårligt og få point, fortæller han efter nederlaget til Brøndby.

Lyngby er stødt på grund i 3F Superligaen, hvor det indtil nu er blevet til tre point efter ti runder.

Flere gange har Lyngby sat fine præstationer sammen, men manglet det sidste for at få sæsonens første sejr, og nu har rutinerede Kasper Enghardt fået nok.

Han gider ikke flere gode præstationer, som ikke giver point, fortæller han til bold.dk, efter Lyngby mandag aften tabte 1-4 til Brøndby efter en god præstation i første halvleg.

- Det er det, vi rigtig, rigtig gerne vil væk fra. Så vil jeg hellere spille nogle forfærdeligt dårlige kampe og så vinde og få nogle point, siger han til bold.dk og tilføjer:

- Vi spillede en god første halvleg og har en masse positive ting, vi kunne tage med der, og så kom vi desværre ikke ud til anden halvleg, hvor vi lavede nogle store fejl, som de var gode til at straffe.

- De fejl, vi laver for tiden, bliver straffet hårdt, og det var Brøndby gode til. Der gjorde vi måske ikke lige så ondt på dem, men det var over hele banen, at det haltede i anden halvleg.

Lyngby har med nederlaget otte point op til OB på den anden side af nedrykningsstregen, men troen på overlevelse er intakt, fortæller Enghardt.

- Vi har stadig fuld tro på det. Vi skal ramme nogle bedre kampe. Ja, fuck de der præstationer, så lad os få nogle point i stedet, siger Enghardt.

Lyngby trænes for tiden af vikarierende cheftræner Carit Falch, da cheftræner Christian Nielsen er sygemeldt, og Falch har indtil nu været et positivt indspark i Lyngby, selv om det ikke er blevet til sejr i to forsøg.

- Det har været positivt. Vi træner pisse godt, og vi vil det så gerne, men får det ikke forløst i vores kampe, og det er det, vi mangler. Som han selv sagde, da han kom, var det ikke de store revolutioner, han ville komme med. Og det er måske de små ting, vi mangler, for at tippe tingene over på vores side, siger han og fortsætter:

- Det lyder selvfølgelig hult efter sådan en anden halvleg, men det er sgu svært at stå her og sige, hvad det er, for vi er pisse skuffede.

Enghardt tilføjer, at Falch blandt andet har fokuseret på, at Lyngby skal turde at gribe kampene an.

- Vores tilgang mod Brøndby viste, at vi godt kan, vil og tør, og vi gjorde det i store perioder, men så kom der stadig de der lidt dumme fejl.

Lyngbys næste opgave er søndag aften mod Randers FC.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Jonas Dalgård
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar