Luk

Lyngby-profil vil tage styringen i Slovakiet

| Europa League | 0 kommentarer
Lyngby-profil vil tage styringen i Slovakiet
Foto: Jan Christensen / Getty Images

Infoboks

Slovan Bratislava - Wolverhampton
Europa League Gruppe K (24/10)
bet365 5,00 3,75 1,66
NordicBet 5,20 3,95 1,70
Oddset 5,00 3,80 1,65

Lyngbys Mikkel Rygaard forventer hård modstand mod Slovan Bratislava, men vil ikke kun forsvare i torsdagens udekamp i EL-kvalen.

Lyngby skal torsdag forsøge at spille sig tættere på Europa League, når holdet gæster slovakiske Slovan Bratislava på udebane.

Midtbanekreatøren Mikkel Rygaard forventer, at der venter Lyngby noget hårdere modstand i de kommende kampe, end Lyngby var igennem i seneste kvalrunde mod walisiske Bangor.

- Vi har selvfølgelig set noget video med dem, og vi ved, at de har nogle dygtige individualister, men derudover er vores kendskab til dem begrænset, og vi ved ikke meget om, hvad de kan som hold, siger Rygaard til bold.dk.

- Men vi er ikke rigtig i tvivl om, at de nok er noget stærkere end Bangor. Jeg tror på, at det er meget lige, hvem der ender med at gå videre.

Mikkel Rygaard tror på, at Lyngby med en koncentreret præstation kan vende hjem til Danmark med et godt resultat i bagagen før returopgøret i næste uge.

- Vi vil forsøge at holde fast i bolden og tage styringen i kampen. Vi ved, at vi ikke bare skal angribe hovedløst, men spille en klog kamp og hele tiden stå godt på banen, men når det er sagt, ved vi også, at et udebanemål kan blive alfa og omega for os.

- Der er ikke mange af os, som har prøvet disse europæiske kampe før, så vi nyder at være en del af det og vil selvfølgelig forsøge at nå langt. Det er nogle sjove oplevelser, og vi håber på at få et godt resultat med hjem til Lyngby, så vi kan gøre arbejdet færdigt, siger Rygaard til bold.dk.

Lyngby vandt i sidste runde samlet med 4-0 over Bangor.

mikkel@bold.dk


Af Mikkel Nøhr

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 20. oktober