LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lyngby sender kantspiller til Norge

| International | 9 kommentarer
Lyngby sender kantspiller til Norge
Foto: Jan Christensen / Getty Images

Lyngby meddeler, at den 26-årige kantspiller Kristoffer Larsen skifter til norske Sarpsborg med øjeblikkelig virkning. 

Lyngby har skilt sig af med den 26-årige kantspiller Kristoffer Larsen, der ikke har fået helt så meget spilletid i denne sæson som tidligere. 

Han skifter til den norske danskerklub Sarpsborg. 

- Kristoffer har været et positivt bekendtskab for Lyngby Boldklub både på og uden for banen, men han har i efteråret ikke fået den mængde spilletid, som han og vi forventede.

- Kristoffer har nu fået muligheden for at vende hjem til Norge og til Sarpsborg, hvilket er en god mulighed, som vi ikke har villet stå i vejen for her et halvt år før kontraktudløb. Vi ønsker Kristoffer al muligt held og lykke i fremtiden, siger Lyngbys cheftræner Thomas Nørgaard til klubbens hjemmeside. 

Larsen nåede at bidrage med 48 kampe i Lyngby-trøjen.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

9 kommentarer

ThePantsParty 17:31          
Stort tab for Lyngby.
Træmanden 17:43          
Here we go :´(
bruger 147313 18:11          
Vel næppe noget der redder klubben....at de sælger ham for et par hundrede tusind til Sarpsborg 08.....de bliver højst sansynligt erklæret konkurs inden 1 feb....sørgelig historie...
DBG#1 18:47          
Att: Bruger 147313
På den anden side, så har Sarpsboeg brugt nogle (formentlig få) transferkroner på en spiller, som vil være gratis, hvis konkursen kommer. Så måske truppen blot trimmes til at klare sig, når en ny investor er på banen... jeg håber i hvert fald til det sidste! FORZA LYNGBY
Selvlysende Idiot 19:01          
Det lå lidt i kortene KL skulle videre nu.
Hvis Lyngby reddes, så er det her skifte helt rigtigt, det vil give plads til Gustav Marcussen, som ser rigtig spændende ud. Samtidig var der for langt mellem snapsene fra KL, idet hans bundniveau var ualmindeligt lavt.
Marmeladen 19:17          
Vel næppe noget der redder klubben....at de sælger ham for et par hundrede tusind til Sarpsborg 08.....de bliver højst sansynligt erklæret konkurs inden 1 feb....sørgelig historie...
Sådan er det når man bruger penge man ikke har. Eller vil du hellere have at de sælger deres sjæl ligesom Vejle og FC Midtjylland?
LáLigaEkspertén 19:35          
Det salg tror jeg mere har at gøre med at de skal på en eller anden tjene penge ind, så en konkursbegæring bliver mindre sandsynlig.
For ellers er det underligt, da han er en god kantspiller med fart og teknik i støvlerne!
Tirsdag 21. maj