LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Lyngby skriver med Mistrati

| NordicBet Liga | 5 kommentarer
Lyngby skriver med Mistrati
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Lyngby har skrevet en etårig kontrakt med den tidligere HB Køge-spiller Vito Hammershøy-Mistrati.

Vito Hammershøy-Mistrati sagde tidligere på sommeren farvel til HB Køge og drog i stedet til prøvetræning i Lyngby.

Den har nu kastet en kontrakt af sig. Mistrati har nemlig indgået en etårig aftale med Lyngby, hvilket naturligvis glæder træner Jack Majgaard Jensen.

- Vi er meget tilfredse med at have fået Víto ind, da det sikrer stor konkurrence på den central midtbane og giver os flere muligheder på kanterne. Han er præcis den type, som vi gerne vi have på vores hold - en god boldspiller, som arbejder stenhårdt. Víto spillede en flot sæson i HB Køge og vi er glade for at han har valgt at være med i vores projekt, siger Majgaard til klubbens hjemmeside.

Den 22-årige midtbanespiller nåede 54 kampe i HB Køge-trøjen.

Se alle kampe fra Europa League Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

5 kommentarer

JytteRolf 18:56          
Dejligt at se Vito kommer videre. Det er efterhånden ved at blive en aftægtsklub for tidligere HB Køge spillere; Lee Rochester, Thomas Sørensen og nu Vito.

I får virkelig en spiller som jeg gerne have set blev i HB Køge, men når det nu ikke skulle være så er det rart at se han kan gøre gavn i Lyngby. Håber Lyngby flytter ham det sidste stykke. Han kan blive en virkelig god spiller om et par år
supergoal 20:14          
JytteRolf - hvorfor mener du at Lyngby er en aftægtsklub - mon ikke du forveksler det med en udviklingsklub - for det er Lyngby - du kan jo blot kigge på klubber rundt om i DK - hvor rigtigt mange har været en tur forbi Lyngby.

Nu ligger Køge jo ikke specielt heldigt - set i forhold til udvikling - mod vest er der FCV og det kan næppe tiltrække andre end de gamle udbrændte spillere som er på holdet i dag.

Men held og lykke med jeres Brasilianske eventyr - så må man da ikke håbe at de er kommet på "aftægt" hos jer :-)
JytteRolf 23:39          
Godt ord igen. Det var ikke negativt ment.

Men påfaldende er det at tre af de spillere HB Køge ikke ville forlænge med er kommet til Lyngby.

Jeg synes netop HB Køge ligger rigtig godt geografisk. FCV holder ikke i længden. Jeg tror allerede de rykker ud i denne sæson, og så ved jeg ikke hvordan det går fremover.
Vi er gode til at udvikle spillere - som også Lyngby er - og sælge dem videre.

Jeg synes det er fedt og modigt klubben vender det hele på hovedet efter at det koncept vi hidtil har spillet efter kun har kastet to sjette pladser af sig i de sidste to sæsoner. Det bliver meget spændende at følge.

Lad os se hvem der er bedst. Men husk det er ikke i denne sæson klubben skal op - men i næste. Jeg vil dog gerne garantere for det er HB Køge der i den bedste form af alle i rækken. MAND de træner hårdt fysisk, men den nye stil, kræver også en jernkondition.
Nuerdetsagt 09:31          
Nu er det vist mere end en stramning at sige, at HB Køge ikke ville forlænge med Vito Mistrati. Det er decideret forkert. Han fik ifølge mine oplysninger og det man kan læse i SN.dk tilbudt kontraktforlængelse gennem længere tid af HBK. Men han valgte at sige nej, fordi han gerne ville prøve et højere niveau. Det samme gælder Lee Rocester, der heller ikke ville forlænge. Så jeg ved ikke, hvor du har dine oplysninger fra, at HB Køge ikke ville forlænge med i hvert fald Vito og Lee...
Herfølge og Hærfuglen 11:04          
Det er da noget vås, at påstå Lyngby skulle være på et højere niveau.

HB-Køge og Lyngby er da to klubber som er meget lige, tror nu nok HB-Køge kommer til at spille superliga igen før Lyngby.
Torsdag 21. februar
Onsdag 20. februar