LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lyngby skriver med Mouritsen

| NordicBet Liga | 6 kommentarer
Lyngby skriver med Mouritsen
Foto: Lyngby Boldklub
Lyngby har skrevet kontrakt med forsvarsspilleren Nicklas Mouritsen, der kommer til fra FC Roskilde.

Lyngby har fuld gang i forberedelserne til den kommende sæson, og nu kan klubben præsentere sin femte forstærkning denne sommer.

Nicklas Mouritsen har efter en vellykket prøvetræning i klubben fået en kontrakt med de kongeblå.

- Vi får en arbejdsom og hårdtarbejde spiller ind med god fart og intensitet i sit spil. Han er også stærk fysisk, hvor at en ting er, at han kan løbe solen sort, men han har også en god muskelstyrke og power, siger cheftræner Mark Strudal i en pressemeddelelse.

- Jeg kender trænerteamet rimelig godt, og de har været efter mig fra starten af, hvor de virkelig viste, at de gerne ville mig. Projektet som de præsenterede mig, var noget, der virkelig tiltalte mig, og derfor føler jeg, at det er et godt match. Derfor ser jeg virkelig frem til at træde ind på Lyngby Stadion i den kongeblå trøje, siger Mouritsen i en pressemeddelelse.

23-årige Mouritsen har en fortid hos FC Nordsjælland og har senest spillet for FC Roskilde i foråret. Lyngby oplyser ikke, hvor lang kontrakten er.

Se Liverpool - Huddersfield Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

6 kommentarer

AgentXX 14:42          
Så er alle Strudals drenge også ved at være samlet. Mouritsen, Lindberg, Stuckler, Corlu.
jenner4 15:30          
bare der er råd til løn !
LaChrissen 17:23          
Jeg har det egentligt ganske skægt over at Lyngby i mange år har snuppet gamle FCN drenge, som ikke var gode non til os. De er efterhånden sunket godt og grundigt bagud :)
FC Nordsjælland 17:48          
@ LaChrissen

Udvis lige lidt respekt for tidligere FCN-spillere. Der er tale om spillere med mange år i akademiet som ganske rigtig ikke har slået til på det rigtige tidspunkt. Derfor kommer de stadig fra FCN´s akademi og har FCN DNA i deres fodboldopdragelse og har været en del af FCN gennem mange år.

Selvom de ikke slog igennem på det rigtige tidspunkt i FCN kan de stadig gøre det, og vi bør udvise respekt for tidligere akademispillere.

Jeg har særlig en stor respekt for Mouritsen der var en hårdtarbejdende, loyal og sympatisk spiller i FCN og kun marginalt tabte kampen om venstre back positionen.
UMURUM 18:02          
Sådan er fødekæden jo desværre i øjeblikket, og har været det i snart 20 år. Men ting kan ændre sig over tid (og endda nogen gange meget hurtigt). Det er set mange gange i fodbold...der er ingen tvivl om, at Lyngby gør alt for at vende skuden og igen blive én af de dominerende talent udviklings klubber på Sjælland. Men der mange faktorer, der spiller ind i forhold til at farum har succes og Lyngby ikke har haft det i snart lang tid (udover nogle få sæsoner i de sidste 20 år). Det altdominerende tema i Lyngby, er at vi ikke tjener nok penge, og indtil den del er på plads, så kommer vi til at leve en elevator tilværelse.

...velkommen til Mouritsen, som jeg er sikker på, nok skal være en forstærkning. Det ligner på papiret nogle spændende signings Strudal har lavet, men de skal selvfølgelig først bevise sig, før man kan evaluere på deres succes.
chelsea05 18:42          
... hvor de virkelig viste, at de gerne ville mig. Projektet som de præsenterede mig, var noget, der virkelig tiltalte mig, ...

Jeg brækker mig!
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april