Luk

Lyngby-slider uenig i straffe: Dækkede bolden

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

Lyngby - FC København 2-2
Superligaen Grundspil
42' 0-1 Jonas Wind
58' 1-1 Mathias Hebo Rasmussen
69' 1-2 Lukas Lerager
70' 2-2 Mathias Hebo Rasmussen

Lyngbys Marcel Rømer var bestemt ikke enig i, at der skulle dømmes straffe mod ham, da han følte, han dækkede bolden i situationen mod FC København. 

Fem minutter før pausen blev FC København tilkendt et straffespark, da Viktor Fischer væltede efter en duel med Lyngbys Marcel Rømer. 

Det vækkede store frustrationer hos Lyngby-spillerne, der bestemt ikke var enige med kendelsen. De frustrationer var ikke helt forsvundet efter kampen, hvor Rømer forsat ikke forstod, at der blev dømt straffe.

- Jeg oplevede det som om, at jeg stillede mig ind foran ham for at dække bolden, som jeg følte, at jeg havde på det tidspunkt. Jeg er meget uenig - også efter at have set den igen. Der var også nogle af mine modstandere, der var enige med.

- Jeg kan så også forstå på nogle af dem fra vores stab, at der ikke helt var offside på deres mål. Så 1-1 på den front, men jeg er selvfølgelig irriteret, når jeg var involveret.

- Jeg kan godt være uforstående overfor VAR en gang imellem, men jeg forstår nok heller ikke reglerne, siger Marcel Rømer til TV3 Sport. 

Selve kampen endte 2-2 og den præstation kunne Marcel Rømer godt glæde sig sig over, selvom det ikke rykker meget i tabellen.

- Resultatet i sig selv er flot, og det viser, at vi rykker os. Det rykker ikke så meget i tabellen, og vi kommer ikke rigtigt nærmere på Nordsjælland. Det viser, at vi gør de rigtige ting, og vi skal fortsætte med.

Lyngby møder SønderjyskE i næste runde. 

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Andreas Roesen
Lørdag 27. februar