Luk

Lyngby snød oprykker i sidste sekund

| NordicBet Liga | 20 kommentarer

Infoboks

Nykøbing FC - Lyngby 1-2
NordicBet Liga
26' 0-1 Frederik Gytkjær
46' 1-1 Mikkel Juhl Andersen
90' 1-2 Rasmus Thellufsen

På et mål i femte minuts tillægstid af Rasmus Thellufsen tog Lyngby en 2-1-sejr med hjem fra NordicBet Liga-premieren mod Nykøbing FC.

Der har været store omvæltninger hos Superliga-nedrykkerne Lyngby, som søndag tog hul på NordicBet Ligaen under ny træner i skikkelse af islandske Freyer Alexandersson.

Lyngby lagde ud mod oprykkerne Nykøbing FC, som rykkede ganske suverænt op fra 2. division og havde fordel af hjemmebane i premieren.

Lyngby havde dog det aktiv at have Frederik Gytkjær til at sparke frispark, og da sådan en mulighed bød sig efter godt 25 minutter, var Gytkjær nådesløs.

Han sendte bolden over muren og ind helt oppe under overliggeren, hvor NFC-keeper Jannich Storch trods et ihærdet forsøg ikke kunne få verfet bolden væk.

Gæsterne var generelt dominerende i første halvleg, men Gytkjærs dødboldsscoring var den eneste, som 1.050 tilskuere fik at se før pausen.

Det var en god idé at få ordnet sine gøremål ved boderne i god tid inden anden halvleg, for straks der var fløjtet op, slog Nykøbing FC til.

Et indlæg blev ikke headet langt nok ud af Lyngbys forsvarszone. Kuglen dumpede lige ned for fødderne af Mikkel Juhl Andersen, som med et tørt, fladt hug udlignede for værterne efter bare ét minut.

Der var store chancer i begge ender til gæsternes Sven Crone og Nykøbings Nicolai Jessen i kampens sidste tredjedel, men det så ud til at munde ud i et kryds helt til det allersidste.

På kampens sidste angreb ville Lyngby det dog anderledes. Nedrykkerne stak bolden ind bag NFC-forsvaret og lagde bolden fladt ind foran, hvor en fri Rasmus Thellufsen var kold som en champagnebrus og ekspederede bolden i mål til premieresejr på 2-1.

 


Af Casper Baunsgaard
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september