LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lyngby snupper Oliver Lund

| Superligaen | 14 kommentarer
Lyngby snupper Oliver Lund
Foto: Lyngby Boldklub
Lyngby meddeler, at de har skrevet to år med den transferfrie og alsidige Oliver Lund, der senest var i OB. 

Oliver Lund besluttede sig allerede i foråret for at forlade OB ved kontraktudløb, da han ikke havde fået den ønskede spilletid. 

Nu har han i stedet skrevet en toårig aftale med Lyngby. 

- Vi er vildt glade for, at det er lykkedes at lave en aftale med Oliver Lund. Vi har været i dialog med ham i en lang periode. Vi snakkede allerede med ham sidste sommer, og da det blev offentligt, at han sluttede i OB, satte vi hårdt ind for at få ham. Vi er derfor meget glade for, at vi er blevet enige, siger manager David Nielsen til Lyngbys hjemmeside og tilføjer: 

- Oliver har en fantastisk fart, han har en masse Superliga-erfaring og han kan gå direkte ind på holdet. Han er en lokal knægt, der har fået sin fodboldopdragelse i en naboklub. Det betyder en masse og det er i det hele taget en stærk aftale, som vi er rigtig glade for vi er lykkedes med.

26-årige Lund fik sin fodboldopdragelse i AB og drog senere forbi FC Vestsjælland og OB.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

14 kommentarer

pokalen 15:12          
Af alle steder du kunne tage hen, Oliver...
JSmil 15:15          
Tak til Olliver Lund for en super indsats i OB. Synes David Nielsen foretager mange kloge beslutninger; dette ligner endnu en. Til Lykke til Lyngby og oliver
skkh 15:34          
Der var godt nok mange, der meldte ham til Vejle. Pt. synes jeg ikke Vejle ser så stærke og gode ud, som folk gør dem til. Men Nikolaj Madsen er da en dygtig spiller.

Tror Lund bliver god i Lyngby.
TeamGarlic 15:36          
Det bliver de glade for i Lyngby. Var altid glad for ham i OB og ærgrer mig over, at han ikke kunne få en større rolle. Var altid god for en gedigen og ihærdig indsats.
Blokvogn 15:51          
Skhh, hvor har du ret, mange troede han skulle til Vejle, men det ville da være synd hvis sådan en klasse spiller skulle ned i 1. Div
Tillykke med ham til Lyngby.
Tziki 16:14          
Hvor meget har de OB fans drukket der siger han var god for OB!??!!??! Jeg har siddet og bandet og taget mig til hovedet i stort set samtlige kampe den mand har spillet for OB. Han er en stor fejlaflevering og laver de mest tåbelige fejl i forsvaret.
UMURUM 16:55          
Hæ hæ endnu én I kan kalde Judas AB fans :-)

Lækkert...denne signing giver perfekt mening eftersom vi mangler både en midtstopper og en højreback. Nu har vi slået to fluer med ét smæk!
Tirsdag 19. marts