Luk

Lyngby-stopper: Mange point venter i foråret

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

Randers FC - Lyngby
Superligaen Grundspil (07/03)
Bet25 1,90 3,55 3,80
Oddset 1,87 3,70 4,10
bet365 1,83 3,75 4,00

Lyngby-forsvarer Frederik Winther er optimistisk for foråret og tror på, at der venter mange point til holdet, som har fået justeret på nogle ting under Carit Falch.

Lyngby overvintrer på sidstepladsen i 3F Superligaen med blot fire point for 13 kampe, hvor det ikke blev til en eneste sejr.

Trods den magre pointhøst er Lyngby-stopper Frederik Winther fortrøstningsfuld, for de sidste kampe i efteråret under Carit Falch var lovende, mener han.

- Jeg tror, det bliver et rigtig fedt forår for Lyngby. Jeg synes, det så rigtig spændende ud i de sidste kampe i efteråret, hvor vi spillede god og fremadrettet fodbold, siger Frederik Winther til bold.dk.

- Jeg tror, at vi får de sidste ting på plads, når vi starter op igen i foråret. Jeg er sikker på, at hvis vi spiller, som vi gjorde i slutningen af efteråret, venter der mange point for os.

Frederik Winther skifter til sommer til Bundesliga-klubben Augsburg, og som Lyngby-dreng betyder det meget for ham at aflevere de kongeblå i Superligaen.

- Det betyder også rigtig meget for mig at slutte ordentligt af. Det er den klub, jeg har været i de seneste syv år, og det var her, jeg fik min første professionelle kontrakt.

- Så at kunne efterlade Lyngby i Superligaen frem for 1. division gør en kæmpe forskel for mig, siger Winther.

Lyngby har for nyligt skiftet Christian Nielsen ud med Carit Falch på permanent basis, og det har været sundt med nye øjne, mener Winther.

- Når man får en ny træner, er der altid nye ideer og måske en lidt anden form for spillestil.

- Der blev ændret lidt formation, vi presser højere, og vi ville gerne blive bedre på omstillinger, men samtidig være det hold, der styrer kampene.

- Carits koncept kræver nok, at vi løber fem procent mere, men vi har den samme vilje til at vinde, som vi hele tiden har haft, siger Frederik Winther.

Overlever Lyngby i Superligaen?

- Ja, lyder det stålfast fra Frederik Winther.

Lyngby åbner deres forår den 3. februar med en udekamp mod OB.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Sara Margren
Fredag 5. marts