LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Lyngby-stopper stiller støvlerne på hylden

| Superligaen | 0 kommentarer
Lyngby-stopper stiller støvlerne på hylden
Foto: Getty Images
33-årige Thomas Guldborg Christensen har valgt at indstille sin aktive karriere. Han skal i stedet arbejde i DBU.

Thomas Guldborg Christensen har spillet 10 kampe for Lyngby i denne sæson, men den 33-årige forsvarsspiller er ikke med på den anden side af vinterpausen.

Han stopper således sin aktive karriere efter Lyngbys kamp hos Helsingør lørdag. I stedet skal være team koordinator omkring flere af DBU's U-landshold.

- Når muligheden kommer skal man slå til. Den mulighed, jeg har fået i DBU, er noget, som jeg synes, er vildt spændende. Og derfor ved jeg også, at jeg tager den rigtige beslutning med karrierestoppet, men derfor er det selvfølgelig ikke let. Jeg glæder mig dog til det nye i DBU. Det bliver nogle vildt spændende udfordringer.

- Det er den helt rigtige beslutning, når jeg lytter til hjernen, men hjertet bløder stadig – for jeg siger farvel til noget, som jeg har elsket så længe, jeg kan huske, men derfor er det stadig den rigtige beslutning, siger Christensen til Lyngbys hjemmeside.

Guldborg Christensen nåede i karrieren forbi AB, Viborg, Vejle, Herfølge, HB Køge, Hammarby og Valur udover sin afsluttende periode hos Lyngby.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 21. februar
Onsdag 20. februar