Luk

Lyngby-talent i Nykøbing er usikker på fremtid

| Danmark | 2 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - Lyngby
Superligaen Grundspil (01/03)
Bet25 1,99 3,45 3,60
Oddset 1,97 3,55 3,75
bet365 1,95 3,60 3,75

Emilio Simonsens lejeophold i Nykøbing FC udløber ved årets udgang, og den 21-årige offensivspiller ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer. Han afviser dog ikke at vende tilbage til Lyngby.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk. 

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

CM Arena - Nykøbing Falster (LigaBold.dk): 21-årige Emilio Simonsen har i næsten et år været lejet ud til Nykøbing FC fra Lyngby Boldklub. Det nuværende lejeophold udløber dog ved årets udgang.

LigaBold.dk har spurgt Emilio Simonsen nærmere om fremtidsplanerne, og der er endnu ikke kommet en afklaring.

- Lige nu, der ved jeg ikke så meget, men jeg skal til at snakke med nogle mennesker, så det kan jeg ikke kommentere yderligere på, siger Emilio Simonsen til LigaBold.dk.

Er det en mulighed, at du vender tilbage til Lyngby?

- Ja, det kunne jeg sagtens.

Men du ved ikke mere?

- Nej, det gør jeg ikke.

Ved du, hvornår der kommer en afklaring på det?

- Det gør der nu her inden den næste opstart.

Så du skal til at snakke med Nykøbing, om du skal fortsætte?

- Jeg skal snakke med nogle mennesker om, hvad der ske, siger den 21-årige spiller fåmælt.

Uskarp i begge felter

Emilio Simonsen fik også nævnt lidt om Nykøbing FC's indsats mod OB i onsdagens Sydbank Pokalen-opgør, som endte med en 3-0-sejr til OB i ottendedelsfinale-opgøret. Nykøbing FC's uskarphed blev desværre straffet, siger Simonsen.

- Jeg synes, at vi spillede op med dem, men vi var lidt uskarpe i begge felter, og man kunne godt se, at det er Superliga-hold. De sparkede dem ind, da de fik chancerne.

Nykøbing FC ville prøve at være meget på bolden i opgøret, og holdet fik også vist, at der er kvalitet på 2. divisionsholdet.

- Vi havde snakket om at fortsætte den gode stime, som vi har været inde i og spille på vores præmisser med bolden og skabe chancer på den måde. Jeg synes, at vi fik vist, at vi er et godt fodboldhold.

Emilio Simonsen stod derfor med en overvejende ærgerlig følelse efter opgøret.

- Vi er lidt ærgerlige over, at kampen blev lukket så hurtigt, og at vi ikke var med i anden halvleg og fik scoret til 1-2, der kunne have åbnet kampen op. Jeg synes, at 3-0 er et lidt misvisende resultat, men vi må også tage hatten af for OB. 

- De kom og spillede på omstillinger og spillede på den måde, som de kunne, siger Simonsen, der pointerer, at holdet gik ind til kampen med selvtilliden i top grundet det gode efterår i 2. division.

Okay indsats

Den 21-årige offensivspiller var udmærket tilfreds med sin egen præstation. Han manglede dog lidt saft og kraft i afslutningerne.

- Jeg synes, at min egen præstation var okay. Jeg havde nogle fine præstationer, men der kunne måske godt have kommet lidt mere output på mine afslutninger. Overordnet var det fint, siger Emilio Simonsen til LigaBold.dk.

Emilio Simonsen er i denne sæson noteret for 12 kampe, to mål og to oplæg for Nykøbing FC i 2. division. Han startede sit lejeophold i Nykøbing i januar 2020. Lyngby havde mulighed for at hente Simonsen tilbage i sommer, men valgte at lade ham fortsætte til Nykøbing.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Anders Jensen
Lørdag 27. februar
Fredag 26. februar