Luk

Lyngby-talent skifter til NFC: En no-brainer

| NordicBet Liga | 2 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Lyngby
NordicBet Liga (23/10)
Oddset 2,50 3,35 2,70
bet365 2,37 3,20 2,80

Willads Delvin skifter Lyngby ud med Nykøbing FC med øjeblikkelig virkning. Efter prøvetræning i klubben var det en no-brainer, siger han.

Oprykkerne til 1. divisionen fra Nykøbing FC har fået en fin start på tilværelsen i landets næstbedste række, hvor de ligger nummer seks i øjeblikket med ni point for syv kampe.

Fredag kan de så også meddele, at de har tilføjet yderligere offensiv kvalitet til holdet i form af det nu tidligere Lyngby-talent Willads Delvin på 20 år.

Delvin har været på prøvetræning i klubben de seneste par uger, og det har begge parter været så tilfredse med, at det nu er blevet til en kontrakt i klubben, der løber frem til næste sommer.

Delvin har tidligere været forbi klubberne Slagelse og Holbæk, inden han senest var i Lyngby, og nu glæder han sig til de nye udfordringer på Falster, som han ikke synes var svære at skrive en aftale med.

- Jeg har været hernede og prøvetræne, og mit første indtryk er, at det er en fantastisk klub med en masse gode mennesker og fine faciliteter. Det var en no-brainer for mig at skrive under, da jeg først fik muligheden for at skrive kontrakt, siger Delvin til klubbens hjemmeside.

Delvin tror nemlig, at NFC's spillestil står godt til ham, og så tror han på, at han kan bidrage positivt i klubben.

- Nykøbing FC’s måde at spille fodbold på passer rigtig godt til mig. Jeg er en teknisk spiller, som har en godt touch og fart i stængerne, så jeg tænker, at der er en masse, der passer godt sammen i forhold til NFC-stilen og jeg.

- Jeg er en offensiv spiller, der kan dække de fleste af de forreste pladser. Jeg er ikke så høj, men det opvejer jeg med min teknik og evne til at spille i de små rum, slutter han.

Delvin var sidste sæson oppe og snuse til 3F Superligaen, hvor han også fik tre kampe, men i denne sæson har han ikke været med Lyngby-holdet endnu.

Derfor opstod muligheden for NFC, og de kan måske forløse Delvins potentiale.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Fredag 22. oktober
Torsdag 21. oktober