Luk

Lyngby-træner: Corlu gør tingene færdigt her

| 3F Superliga | 10 kommentarer
Lyngby-træner: Corlu gør tingene færdigt her
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Midtjylland - Lyngby
Superligaen Grundspil (17/02)
bet365 1,22 6,50 11,00
NordicBet 1,23 6,40 11,50
Oddset 1,23 5,90 12,50
YouBet 1,24 6,10 12,75

Lyngby-træner Christian Nielsen føler sig overbevist om, at Rezan Corlu er indstillet på at slutte godt af i Lyngby i foråret.

Rezan Corlu viste i slutningen af efteråret gode takter for Lyngby i Superligaen, og cheftræner Christan Nielsen tror på, at Corlu også bidrager med positive ting i klubben i foråret.

Tirsdag fortalte Lyngbys sportschef Birger Jørgensen, at klubben ikke forhandler med Brøndby om at sende Corlu tilbage til klubben her i januar, og Christian Nielsen forestiller sig heller ikke, at Corlu ikke spiller foråret i Lyngby.

- Det er ikke i mine hænder, og kommer det rette bud, er vi en sælgende klub. Det ved alle. Men vi forholder os til, at Brøndby indtil nu ikke har været på banen, så intet indikerer, at han ikke spiller her i foråret, siger Nielsen til bold.dk.

- Samtidig ved vi, at det kan gå hurtigt i fodboldens verden, og jeg ved ikke, hvad Brøndbys taktik er. Det må tiden vise.

- Jeg tror, at Rezan har en større værdi for os, end han har for Brøndby, og det er meget muligt, det også afspejler sig i det beløb, de måske vælger at byde for at få ham tilbage nu.

Rezan Corlu har ikke lagt skjul på, at han ser frem til at vende retur til Brøndby og har udtalt til B.T., at han gerne ser det ske allerede nu.

Samtidig understregede han dog, at han er klar til at levere for Lyngby, hvis han bliver i foråret, og det tror Nielsen på, at offensivspilleren vil.

- Nogle spillere får det bedste ud af sådan en situation, mens andre før tid begynder at være et andet sted mentalt. Tiden må vise, hvordan Rezan håndterer det, men som udgangspunkt har vi tillid til, at Rezan gør sine ting færdige her.

- Han skal være med til at slutte det, han har startet op, og han skal betale det tilbage, som vi i denne klub har givet ham. Det tror jeg, at han er indstillet på, siger Nielsen til bold.dk.

22-årige Corlu forlængede for nyligt sin kontrakt med Brøndby til sommeren 2023. 

Oplev magien på Lyngby Stadion - køb billet her!


Af Mikkel Nøhr

10 kommentarer

AK78 08:49          
Selvfølgelig vil Corlu retur nu, der er et hul som skal dækkes efter Mukhtar og her øjner han selvfølgelig sin chance hos Brøndby, ligesom jeg også tror at Niels Frederiksen ville være parat til at satse på Corlu NU...
Dansk1860 09:11          
Brøndby må bare punge ud, eller klappe i!
Længere er den jo ikke!
Og det skal være et beløb der dækker den sportslige konsekvens det kan havde for Lyngby at miste ham!
Tingbørge 09:14          
Vil bare være ked af at se os bruge penge på vores egen spiller. Jeg synes han skal blive og få en masse spilletid og så må Muggi erstattes internt af Tibbling og Jobbe. Top 2 er alligevel væk, så spar pengene for guds skyld :-)
Pedro1 09:16          
Hold fast Lyngby!!!! Der skal mange penge på bordet!!!!

Er dog meget i tvivl om Corlu kan levere? Det må tiden jo vise..

Især kampen på Brøndby Stadion
D 1 Marts kan potentielt være en stor udfordring. Som det ser ud lige kan den være udslagsgivende for, om man spiller top 6 eller gyserkampene om nedrykning!

For Brøndby ville det være katastrofe ikke, at spille top 6! Hvordan leverer Corlu i en Lyngby trøje foran Sydtribunen?

For Lyngby gælder kun overlevelse og her bliver brug for spillere, der vil "dø" for trøjen!!!!!!
Genius 09:23          
Stærk udmelding fra klub og træner. Man bliver sgu helt stolt af dem. Corlu vil selvfølgelig gerne videre og det er fuldt forståeligt. Intet indikerer dog, at han skulle falde i niveau selv ved en uafklaret kontraktsituation/fremtid, han har om nogen været disponeret for pres på den situation før og kan i en ung alder kalde sig rutineret. Dispensationen skal være stor i dette vindue ellers beholder jeg han gerne i klubben i foråret uden bekymringer.
1987jbh 09:50          
Jeg tror, at den gode Corlu vil have godt af at spille sæsonen færdig i lyngby. De gav ham chancen og det er jo først i slutningen af efteråret, at han for alvor er braget igennem. Det er ikke til at sige, om han kan videreføre den form til et nyt setup med større konkurrence og slet ikke, hvis han lige pludselig starter som marginalspiller og skal til at slå igennem igen.
CopenhagenNoice 10:58          
Spørgsmålet er, om motivationen får gok, hvis han ikke får lov at returnere?
Jeg tænker han ville gave godt af at afslutte positivt(spillemæssigt og personligt) i lyngby, vel vidende at det er Brøndby´s intention at benytte ham i næste sæson.
Jeg ser ham som en spændende spiller og håber han kan holde niveau.
Søndag 19. januar