LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lyngby-træner skærper topjagten efter ny sejr

| NordicBet Liga | 1 kommentar
Lyngby-træner skærper topjagten efter ny sejr
Foto: Getty Images
Lyngby tog søndag en sen sejr over Hvidovre i 1. division og kom dermed tæt på oprykningspladserne. Nu blæser træner Christian Nielsen til jagt i toppen af rækken.

Det så længe ud til, at Lyngby og Hvidovre skulle deles om pointene, da de to klubber mødte hinanden i 1. division søndag.

Men det ændrede Lyngby-indskifteren Kristian Lindberg på med en scoring i kampens overtid kort efter, han var kommet på banen.

Dermed fortsatte Lyngbys forrygende forår, og nu har klubben kun fire point op til playoff-pladserne om oprykning til Superligaen, hvorfor Lyngby-træneren Christian Nielsen blæser i jagthornene, fortæller han til Lyngbys hjemmeside.

- Pointene er det vigtigste at få på kontoen. Vi spiller på mange måder en forfærdelig kamp, må vi indrømme, og Hvidovre havde fortjent mere end det, de fik, siger han til klubbens hjemmeside og fortsætter.

- Vi kunne godt have gjort det endnu bedre i første halvleg på både indstilling og kvalitet.

- Men tre point er tre point, og de luner godt i tabellen, så det er klart, at nu jager vi i den grad.

Lyngby-træneren havde også store roser til matchvinderen Kristian Lindberg, der inden søndagens opgør blot havde spillet 13 minutter i forårssæsonen.

- Lindberg har trænet stinkende hårdt og ventet på sin chance, så jeg under ham virkelig at lave det her mål.

Lyngby har hentet fem sejre, en uafgjort og har tabt en enkelt kamp i forårets første syv kampe. Der resterer syv runder af sæsonen i 1. division.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

1 kommentar

Alba Bellum 10:12          
Stærkt
Mandag 22. april