Luk

Lyngby-træner: Ville ikke angribe Hobro-spiller

| 3F Superliga | 13 kommentarer

Infoboks

Lyngbys fysiske træner Casper Skovgaard afviser, at han bevidst forsøgte at angribe en Hobro-spiller, men at han forsøgte at dæmpe gemytterne.

I slutfasen af playoff-kampen mellem Lyngby og Hobro i sidste uge opstod der ballade mellem spillere og ledere fra begge klubber, og det har nu medført flere karantæner.

Udover Edgar Babayan og Rezan Corlu, som begge blev udvist ved episoden, har Hobros Imed Louati og Lyngbys fysiske træner Casper Skovgaard nu fået to kampes karantæne, mens Skovgaard også har fået en bøde.

Skovgaard har i sin redegørelse over for Fodboldens Disciplinærinstans forklaret, at det halsgreb, som han så ud til at tage på Hobro-spilleren Mikkel M. Pedersen, ikke var til ansigt at være et angreb.

- Formuleringen 'angreb' er meget misvisende. Intentionen var at dæmpe gemytterne for at nedsætte risikoen for, at Rezan Corlu ville få rødt kort og karantæne.

- Jeg lægger derfor armen om en fremadstormende Hobro spiller for at afskærme Rezan og beder vedkommende om at falde ned. 

- I samme øjeblik vil han vriste sig fri, men da der er en vis kraft i min arms-omlægning, så kommer det til at se kluntet ud. 

- Intentionen var ikke at eskalere, men tværtimod, at (forsøge at) deeskalere situationen. Jeg kan godt selv se, at det ser skidt ud på tv-billederne. Og det beklager jeg. 

- Jeg vil dog samtidig pointere at der intet farligt eller voldsomt var i det – hvilket jeg er sikker på, at Hobro spilleren vil give mig ret i, lyder det fra Skovgaard i kendelsen fra Disciplinærinstansen. 

Fodboldens Disciplinærinstans skriver i kendelsen, at Skovgaard har fået sin straf for at have 'handlet på en måde der i særlig grad bringer spillet i miskredit.' 

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Mikkel Nøhr

13 kommentarer

Knæk 11:23          
Haha, sikke en kæmpe klovn. Dæmpe gemytterne? Han så bare sit snit til at spille fandango og fik røven på komedie. Se billedet, han blev ydmyget på det groveste. Bare fordi man er fysisk træner behøver man ikke have overhånden. Det kan forhåbentlig lære ham at blande sig langt udenom en anden gang og passe sit arbejde.
Tranquillo93 11:23          
Ærgerligt, at det kommer til at se kluntet og voldsomt ud. Tydeligt at se, at Lynbgy træneren forsøgte at sætte en dæmper på tumulten.
Bruger1711823 11:26          
Latterlig forklaring

Hvis han ville dæmpe gemytterne skylle han da have taget bryder greb på Corlu der er årsagen til det udviklede sig.

Han havde intet at gøre på banen. Jeg vil i stedet foreslå ham at lege bryder på træningsbanen. Så Lan det være Lyngby ikke tager det med i kamp
Petercn 11:28          
Fjern din egen spiller - ikke modstanderens..
7000 FCF 11:30          
Som træner-leder, forsøger man da, at dæmpe sine egne spillere.
FremadFynbo 11:40          
Hvad blev der af, at mødes begge parter og give hånden på det. Forbillede for de små der ser med. Hører det fortiden til at være en gentleman og ordentlig opdraget?
Syllebob 13:18          
Dommeren kunne bare havde fløjtet den kamp af før den nedslagtning, så var det aldrig sket.
Men mads Kristoffer har bare minus orientering og måske SL dårligste dommer igennen historien.
Hvorfor ligger han yderlige 40 sek til de 6 tillæg minutter når Lyngby fik bolden i egne fødder og ind på hobros halvdel.. Fløjt den dog af din latterlige skod dommer.
Onsdag 12. august