Luk

Lyngby var skarpest: Krisen lurer i Randers

| 3F Superliga | 31 kommentarer
Lyngby var skarpest: Krisen lurer i Randers
Foto: Getty Images

Lyngby Boldklub var bedst i de afgørende øjeblikke, da Randers FC søndag blev nedlagt med 2-0 i Superligaen.

Både Lyngby Boldklub og Randers FC var søndag middag på jagt efter oprejsning efter to kampe med nederlag.

Det skete med startdebutanter på begge mandskaber. Hos Lyngby fik den 19-årige back Kasper Jørgensen plads i startopstillingen, fordi Lasse Fosgaard blev skubbet frem i forreste kæde.

Hos Randers startede 18-årige Kasper Høgh i angrebet for første gang, mens Johnny Thomsen for første gang i denne sæson fik plads i startopstillingen.

Lyngby var bedst på bolden før pausen, men det var Randers, der efter seks minutter fik den første store mulighed i kampen, da Marvin Egho sendte bolden mod bageste stolpe, hvor Saba Lobjanidze lige nøjagtig ikke kunne få drejet bolden inden for rammen.

Efter 27 minutter måtte Lyngby skifte ud. Martin Ørnskov døjede med efterveerne af et hovedslag og var blevet svimmel – han blev erstattet af Magnus Westergaard.

Lyngby var som nævnt det bedste hold med bolden, men de helt afgørende afleveringer og aktioner manglede, og derfor var det efter 41 minutter tæt på, at det var Randers, der kunne bringe sig foran, da unge Kasper Høgh steg op til et godt indlæg og udfordrede Thomas Mikkelsen med et hovedstød.

Trods den manglende skarphed lykkedes Lyngby med at komme foran før pausen. Lidt tilfældigt endte bolden i højre side af feltet hos Lasse Fosgaard, der tog et træk til sin egen venstreside, inden han hamrede bolden i netmaskerne til 1-0.

Efter pausen var Lyngby fortsat bedst, og der var lidt mere gnist i de afgørende øjeblikke nu.

Efter 54 minutter satte Frederik Gytkjær høj fart frem ad banen, inden han spillede til venstre, hvor Jesper Christjansen modtog bolden og sendte den på tværs af feltet.

Der dukkede Lasse Fosgaard op og var lige ved at kunne sparke bolden i mål, men blev forstyrret så meget, at bolden strøg forbi mål.

Syv minutter senere var der bedre held for Lyngby-folket. Nicolai Geertsen steg overlegent op til et hjørnespark og headede bolden flot i kassen til 2-0.

Randers var uden saft og kraft og kunne ikke gøre noget ved oprykker-mandskabet fra Sjælland. Lyngby løb med 2-0-sejren og er tilbage på sporet, mens Randers nu har tabt tre på stribe.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 16. september