Luk

Lyngby videre på flot første halvleg

| Europa League | 19 kommentarer

Infoboks

Bangor City - Lyngby 0-3
Europa League Kvalifikation
3' 0-1 Kristoffer Larsen
37' 0-2 Jeppe Kjær
43' 0-3 Kristoffer Larsen

Kristoffer Larsen scorede to gange inden pausen, da Lyngby besejrede walisiske Bangor City med 3-0 her til aften.

De Kongeblå fik en fantastisk start, da Kristoffer Larsen med en velplaceret afslutning bragte danskerne i front efter få minutters spil.

Efter 20 minutter havde nordmanden endnu et godt forsøg, men hans indirekte frispark prallede af i muren og endte bag baglinjen til et hjørnespark.

Efter 37 minutter fordoblede Lyngby deres føring, da Kristoffer Larsen og Michael Lumb kombinerede i venstresiden, og med et præcist, fladt indlæg kunne sidstnævnte finde Jeppe Kjær omkring straffesparkspletten, og her svigtede angriberen, som han gjorde på Lyngby Stadion i sidste uge, ikke.

Tre minutter før pausen var Jesper Christjansen heldig at få lov til at blive på banen, da han med en advarsel i bagagen torpedere en Bangor-spiller. Kampens dommer indikerede dog, at danskeren gled få sekunder inden sin tackling.

Minuttet efter krydrede Kristoffer Larsen en eminent første halvleg, da han på kanten af feltet kombinerede med Jeppe Kjær, der på ‘Laudrupsk’ manér vippede en aflevering ind til nordmanden, som sikkert scorede til 3-0.

Efter pausen havde Lyngby chancer til flere scoringer, men mod slutningen lignede David Nielsens mandskab mere et hold på cruise control. Med få minutter igen diskede Mikkel Andersen op med en flot redning og sikrede sig dermed sit andet clean sheet for De Kongeblå.

Lyngby møder i næste runde Slovan Bratislava, efter de tidligere på aften gik videre med 9-1 sammenlagt mod armenske Pyunik.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Kenneth Hansen

19 kommentarer

kongensby 21:18          
Sådan Lyngby! #nemt
Neigaard 21:19          
Sådan Lyngby, godt at se de fik åbnet forsvaret op.
Benzo 21:22          
Fedt Lyngby, stærk sejr og et godt signal efter den beskedne sejr i sidste uge.
mikkiano 21:22          
FORZA 1921
Crusader 21:26          
De spillede også godt i 2. halvleg(selvfølgelig på en billig baggrund, men alligevel godt at se) med flere flotte angreb der havde fortjent en bedre skæbne.

Jeg så kampen med walisiske kommentatorer der udfra hvad jeg kunne "forstå" sagde at Lyngby skal møde Slovan Bratislava. Kan det passe?
Pantic 21:32          
Godt gået Lyngby!
Rogosjin 21:37          
Jeg tror ikke der er trukket lod til 2.runde endnu, men det er en af de hold Lyngby kan trække.

Nu har jeg ikke lige styr på om alle der forventes at gå videre er gået videre, men er det sket så er Lyngbys modstandere følgende.

Dinamo Minsk (Hviderusland), Beitar Jerusalem (Israel), Slovan Bratislava (Slovakiet, , Apollon Limassol (Cypern) og Mladá Boleslav (Tjekiet)

Alle bortset fra de to sidste skal igennem første runde, så i må prøve at se på livescore om de er kommet igennem, eller der er nogle som laver en Rangers.

Edit: Nå der er åbenbart trukket lod, og det Bratislava i render ind i, og så har Limassol da også været igennem første runde.
Mandag 18. januar