Luk

Lyngby vil kæmpe for overlevelse

| 3F Superliga | 38 kommentarer

Infoboks

AaB - Lyngby 4-0
Superligaen Nedrykningsspil
11' 1-0 Lucas Andersen
45' 2-0 Tom van Weert
80' 3-0 Tim Prica
88' 4-0 Tim Prica

Lyngby er millimeter fra at rykke ned i 1. division, men har ikke i sinde at give op, før det er definitivt.

Det begynder efterhånden at se sort ud for Lyngby, som med fire kampe tilbage i 3F Superligaen skal bruge et større mirakel for at blive oppe.

Lyngby tabte fredag 0-4 i Aalborg til AaB og har fortsat bare 25 point på næstsidstepladsen, og med otte point op til stregen kan et enkelt nederlag mere plus en sejr til både Vejle og OB sende de kongeblå i 1. division.

Trods de bitre konstateringer er Lyngby dog ikke klar til at kaste håndklædet i ringen. Og selv om træner Carit Falch erkender, at det kan virke en smule naivt, vil holdet kæmpe for overlevelse, til det ikke længere er muligt.

- Vi er ikke selv herre over det mere, og vi er otte point bagefter. Jeg tror dog på, at vi kan hente de sejre, som er nødvendige for at holde liv i håbet.

- Så må vi se, hvordan turneringen former sig, og hvordan resultaterne falder ud i de andre kampe.

- Om ikke andet skal vi tro på, at vi kan top-performe igen og få nogle sejre, så vi kan få sluttet sæsonen godt af, siger Lyngby-træneren.

Hvis Lyngby skal overleve, mener profilen Mathias Hebo Rasmussen dog, at præstationerne skal forbedres.

- Der er jo sket større mirakler, men det er klart, at det ser svært ud nu, og sådan en præstation som mod AaB kan vi ikke bruge til noget.

- Vi må blive ved med at tro på det, og så må vi se på det kamp for kamp, og se hvad der sker, siger den 25-årige midtbanespiller.

Den holdning deler Lyngbys anfører, Kasper Enghardt.

- Vi ved jo, at vi skal levere bedre, end de sidste tre kampe, for ellers bliver det svært.

- Så vi kaster bestemt ikke håndklædet i ringen endnu, for det vil bare gøre det endnu sværere.

- Vi har vist det tidligere i sæsonen, at vi kan præstere bedre, og det er det vi må samle os til at vise nu.

- Der skal mere energi ind i spillet, og vi skal have Lyngby-dna'et tilbage. Selv om det bare kan lyde som floskler, så er det dét, der skal til nu, fastslår anføreren.

Næste gang Lyngby skal forsøge at holde liv i håbet er 9. maj, når AC Horsens kommer på besøg.

Horsens har ikke længere noget at spille for, da holdet tidligere fredag spillede 3-3 mod Vejle og derfor ikke længere kan overleve i 3F Superligaen.

/ritzau/

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Raymund Nelausen

38 kommentarer

juggs 21:41          
Vil eller skal?
Birkeroed4ever 22:09          
Hvordan kan man kalde Hebo en profil?????
CLkommerhjem 22:21          
Mange er faldet på halen over Lyngby og jeg indrømmer da også at de har gjort det godt i nogle kampe. Men det er også det hold der indtil videre har gjort det dårligst i nedrykningsspillet og så har de indtil videre kun en hjemmesejr i hele sæsonen. Der er altså ikke noget at sige til at de ligger hvor de gør og rykker de ned er det fuldt fortjent.
Ajungsled 23:10          
Synd man tabte pusten i de to hjemmekampe mod Vejle og sønderjyske
LØMBØ 23:16          
De kun 4 point i efteråret gjorde udslaget. Havde vi spillet ligeså godt i efteråret som i foråret, så var vi ikke rykket ned. Vejle går forhåbentlig helt kolde og holder en lille dør på klem.
Bluebold 23:50          
Det er godt set CL ;)

Lyngby har selvfølgelig overpræsteret.. Og spillet fantastiske kampe... Men når man starter foråret så langt efter. har det i særklasse økonomisk set billigste mandskab... kan man ikke forlange de kan holde sig som det mest form stærke hold i ligaen lige til sidste slutfløjt... skader, karantæner og det manglende overskud da marginalerne ikke gik Lyngbys vej...

Vi kommer igen lige som vi plejer :)

I øvrigt altid fuldt fortjent når man rykker ned... Der er jo en grund til man har færreste point ;)

Auf wiedersehen!
haraltidret 00:42          
Lyngby startede som lyn og torden i første del af forårssæsonen, men har helt tabt pusten igen. Nu ligner det en nedrykning til 1 division, hvilket godt kunne komme til at koste et par profilers afgang til større klubber. Men jeg synes trods alt at Lyngby har været et positivt indslag i årets Superliga. De har haft en dejlig offensiv tilgang til kampene, som måske nogen gange har virket lidt naiv, og nok også har kostet nogle point her og der. Men de har været et dejligt atypisk oprykkerhold, der ikke bare har fokuseret på den defensive organisation og satset på omstillinger og dødbolde.
Onsdag 12. maj