Luk

Lyngby vil kopiere Silkeborgs formkurve

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Lyngby
Superligaen Grundspil (30/11)
Bet25 1,46 4,80 6,40
Oddset 1,45 4,60 7,00
bet365 1,44 4,75 6,50

Lyngby er i gang med det lange, seje træk for at etablere sig i Superligaen, erkender cheftræner Christian Nielsen, der håber at kopiere Silkeborgs formkurve i sidste sæson.

Lyngby Boldklub er fortsat uden sejr i denne sæson i 3F Superligaen, efter det fredag blev til et 0-3-nederlag mod OB.

Lyngby-træner Christian Nielsen medgiver, at klubben er inde i en svær periode, men det kræver hårdt arbejde at overleve i Superligaen igen.

- Det er det lange, seje træk. Nu er det gået rigtig hurtigt på kort tid for klubben, både på og uden for banen, siger Christian Nielsen.

- Man kan ikke bare knipse med fingrene og rykke op som en forholdsvist lille klub som os og så kunne begå sig i Superligaen weekend efter weekend.

- Vi er inde i en periode, hvor tingene gør ondt. Vi mangler de fornødne point, det siger sig selv, og det går ud over selvtilliden. 

- Der vil også komme gode perioder, og dem arbejder vi på at få frem hurtigst muligt, siger Christian Nielsen.

Christian Nielsen ser Silkeborg som et godt eksempel på en klub, der i sidste sæson blev bedre, som tiden skred frem, og det håber man at kopiere i Lyngby.

- Vi har sat et skib i søen og er i gang med det lange seje træk. Som klub er vi ret afklarede med, hvad det er, vi vil, og hvilken rejse vi er på.

- Der er ikke andet for end at forsætte med at træne og arbejde hårdt. Det er vejen frem, så vi kommer ikke til at ændre nogen ting radikalt, men vi håber, at vi kan lægge på.

- Silkeborg var et godt eksempel på et hold, der gjorde det sidste år. De fik en svær start, men sluttede rigtig stærkt; desværre for dem kom de ikke i mål, men de sluttede som et af de bedst spillende hold.

- Det er også det, vi håber på, at vi kan opnå, siger Christian Nielsen.

Lyngby møder i næste runde FC København på udebane.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Jonas Dalgård og Sara Margren
Tirsdag 24. november