Luk

Lyngbys Corlu-klage er blevet afvist

| 3F Superliga | 18 kommentarer

Infoboks

Fodboldens Disciplinærinstans har afvist Lyngbys klage over Rezan Corlus røde kort mod Hobro, fortæller klubbens pressechef.

Lyngby-profilen Rezan Corlu blev mandag udvist i slutminutterne af nedrykningsdramaet mod Hobro, efter han skubbede til Edgar Babayan.

Det røde kort forsøgte Lyngby tirsdag at appellere til Fodboldens Disciplinærinstans, men det er blevet afvist, fordi klagen blev indgivet for sent.

Det oplyser pressechef Kristian Maimann til bold.dk.

- Vi fik rapporten fra kampen i mandags henad aftenen. Af rapporten fremgår det, at Rezan har fået sin udvisning for at "puffe eller holde". Både det, og situationen med skubbet efter en hård tackling, er jo noget, der sker næsten hver weekend, og som skal give et gult kort, siger Maimann.

- Derfor besluttede vi at appellere det røde kort til Rezan, for vi synes der var en forkert dom. Desværre fik vi sendt appellen for sent, så den er blevet afvist.

 - For at være sikre tog vores sportschef (Birger Jørgensen, red.) faktisk fat i DBU tirsdag, for at høre om tidsfristerne. Der fik vi af vide, at vi havde 24 timer - altså til klokken 19. Det viste sig at være forkert, og det er, som det er. Vi kunne selv have kendt reglerne endnu bedre, så det er ingen undskyldning.

- Rezan har været en god ambassadør og spiller for os, så for os var det en selvfølgelighed at appellere. Vi har ikke brugt to sekunder på at spekulere i, hvad der kan ske i forhold til Brøndby. Rezan var Lyngby-spiller i situationen, og det er det som tæller for os, siger Maimann.

Edgar Babayan fik også et rødt kort for at nedlægge André Riel, ligesom Brandon Onkony blev udvist i forbindelse med tumulten efterfølgende, hvor han blandt andet skubbede Lyngbys fysiske træner. 

Fodboldens Disciplinærinstans har onsdag oplyst, at de åbner en sag mod den ansatte fra Lyngby for tumult, ligesom de ser nærmere på Hobro-angriber Imed Louati, der spyttede Rezan Corlu i ansigtet.

Rezan Corlu oplyser til bold.dk, at han ikke ønsker at kommentere sagen. Han kan nu se frem til at starte i skammekrogen, når han vender tilbage til Brøndby til den kommende sæson.

bold.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Jens Hjortskov, der er formand for Fodboldens Disciplinærinstans.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Sara Margren
Onsdag 5. august
Tirsdag 4. august