Luk

Lyngbys SL-drømme lever efter vigtig sejr

| NordicBet Liga | 18 kommentarer
FC Roskilde-ejer kender ikke til matchfixing-beviser: 'Vi må have noget faktuelt - man kan jo få fængsel for det her'
FC Roskilde-spillere anklaget for matchfixing: Her er målene fra kampen mod Lyngby
Fremad Amager laver stort comeback - vender 0-3 til vild sejr over Lyngby
Lyngbys SL-drømme lever efter vigtig sejr
Foto: Getty Images

Jesper Christjansen og Danni König sikrede Lyngby 2-0 over Næstved, og begge hold er dermed stadig i spil til tredjepladsen. 

Lyngby og Næstved havde i søndagens indbyrdes opgør begge brug for en sejr for at holde liv i deres playoff-drømme.

Indledningen var lige og rimelig livlig, og især gæsterne havde flere meget nærgående forsøg, men rutinerede Thomas Mikkelsen hev flere store redninger op ad hatten i Lyngby-målet.

Det var 0-0 ved pausen, men kun fem minutter inde i anden halvleg kom åbningsmålet, og det blev værterne, der kom på 1-0 ved et brag fra distancen af midtbanespilleren Jesper Christjansen.

Lyngby havde flere chancer for at øge til 2-0, men folk som Emilio Sørensen, Danni König og Christjansen havde ikke den nødvendige skarphed.

Ti minutter før tid kom forløsningen og 2-0-målet for de kongeblå, da König for tredje kamp i strege leverede en scoring i slutfasen for Lyngby.

2-0 sluttede det, og dermed er der omkring tredjepladsen ét point mellem Fremad Amager, Næstved og Lyngby inden sidste spillerrunde. 

Stream Lyngby – AaB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

18 kommentarer

JKTvede 16:00          
Svedborg viser endnu engang hvor ufattelig ringe en dommer han er.
Han er en skændsel for dommerstanden.
Pinligt !!!
konggard 16:04          
Lækkert,

Det bliver en spændende runde...
Nicodemus 16:11          
Alt flaskede sig for Lyngby og Fremad Amager har Viborg i sidste runde... Den 3.plads er afgjort en mulighed
nissemand 16:18          
Spændingen er reddet til og med sidste runde, men Lyngby har dårlige kort på hånden. Fremad Amager kan selv afgøre det - som den eneste af de tre - selv om de har den hårdeste nød at knække (Ude mod Viborg), mens Lyngby på udebane møder Helsingør, der SKAL vinde. Næstved kan derimod på hjemmebane slagte Thisted, der rykkede ud i dag, og Næstved skal "blot" vinde større over Thisted, end Lyngby måtte vinde over Helsingør.
UMURUM 16:24          
Godt nok noget lort, at Helsingør fik udlignet i overtiden. Det havde været noget bedre at skulle spille mod et hold, der ingenting havde at spille for. Viborg vinder forhåbentlig hjemme mod Fremad Amager (eller spiller uafgjort). De har trods alt stadig muligheden for 1. pladsen, da de har en bedre målscore end Silkeborg, så den kamp kunne godt blive dramatisk.

Næstved har klart den bedste mulighed (selvom de kommer fra baghjul), da de spiller hjemme med Thisted, der allerede er rykket ud, og formodentlig ikke er særlig motiverede. Vildt at Lyngby og Næstved har samme point antal og samme målscore.

Det bliver vanvittig spændende på lørdag.
Crusader 17:27          
Get your point UMURUM, men det betyder så også at de er tvunget til at komme fremover stepperne hvilket kan åbne muligheder for vores gode kontraspil.
Vanten 18:07          
Hverken Fremad A, Næstved eller Lyngby har sgu noget at gøre i suppen ...
Onsdag 26. juni
Tirsdag 25. juni