Luk

Lynhurtige Tello bag Betis-sejr over oprykker

| La Liga | 1 kommentar

Infoboks

Real Betis - Elche 3-1
La Liga
7' 1-0 Antonio Sanabria
29' 2-0 Cristian Tello
45' 2-0 Nabil Fekir
56' 3-0 Cristian Tello
60' 3-1 Josan

To mål og et oplæg fra en veloplagt Cristian Tello var nok for Real Betis til at slå La Liga-oprykkerne Elche.

Elche har fået en glimrende start på deres retursæson i La Liga, hvor det efter holdets første fem kampe var blevet til ti point.

Det stod dog hurtigt klart, at der ikke var point at hente ude mod Real Betis, som havde Cristian Tello i storform i opgøret.

Syv minutter var der spillet, da den tidligere FC Barcelona-kant serverede bolden til Sanabria med et fladt indlæg. Her skulle paraguayaneren bare sætte en tå på, og så stod der 1-0 på tavlen.

Samme Tello var på spil efter en halv times spil, hvor han snød offside-fælden, ventede pænt på Edgar Badias udspil i Elche-målet, inden han sikkert sendte bolden forbi Badia.

Badia fik dog lidt oprejsning, da han snuppede et straffesparksforsøg fra Nabil Fekir på stregen kort før pausefløjtet.

3-0 skulle det nu blive, da Tello nok engang fløj igennem oprykkernes bagkæde, inden han kunne sende bolden ind fra klos hold kort inde i anden halvleg.

Elche bragte kort efter lidt spænding ind i opgøret, da Josan fra kanten af feltet trykkede bolden i mål bag Claudio Bravo.

Gæsterne forsøgte sig efterfølgende med en trippeludskiftning, men det skulle hverken gøre det værre eller bedre, blandt andet takket være en stor redning af Bravo, så det hele endte med en 3-1-sejr til Real Betis.


Af Christian Ambæk

1 kommentar

hrSennels 17:37          
han er så gazelle!
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar