Luk

Lynmål da Kusk knækkede Silkeborg

| 3F Superliga | 19 kommentarer

Kasper Kusk scorede efter ti sekunder af anden halvleg og endte som dobbelt målskytte, da AaB vandt 2-0 i Silkeborg.

Med seks point op til nærmeste rival tog Silkeborg søndag hul på en besværlig overlevelsesmission i Superligaen. Det skete hjemme på Jysk Park mod AaB, hvor banen modsat så mange andre steder var til fodbold.

Hjemmeholdet så ud til at have glædet sig til forårsstarten, for de angreb fra start. Bare halvandet minut var spillet, da Nicolai Vallys kom til en skrå chance i feltet, men Jacob Rinne kom ned og afværgede afslutningen.

Silkeborg var bedst indledningsvis, men efterhånden kom AaB med, og nordjydernes gradvise overtag kastede også halvlegens største chance af sig.

Iver Fossum fik en kæmpe hovedstødsmulighed efter 20 minutter, men nordmandens forsøg sad lige på Rafael Romo, som skrabede bolden væk.

De to holds første halvleg i det nye årti blev derfor en målløs en af slagsen, men stillingen blev der lavet om på fra kickoff i anden halvleg.

AaB startede med at høvle en lang bold frem mod dagens spidsangriber Kasper Kusk, som var løbet dybt. Han fik bolden under kontrol og smækkede den forbi Romo til 1-0. Da var der bare spillet sølle ti sekunder af halvlegen.

Efter en time gentog situationen sig. Igen stak Kusk i dybden i mellemrummet i Silkeborgs forsvar. Denne gang var det Lucas Andersen, som fandt sin holdkammerat, og så scorede Kusk en tro kopi af sit første mål. Dermed stod det 2-0.

Silkeborg havde i perioden gennem scoringerne gjort et fint forsøg på at komme tilbage, men efter 2-0-målet sejlede hjemmeholdets forsvar. Fossum blev sat op til endnu en stor mulighed midt for mål, men atter endte nordmandens skud i Romos reflekser.

Silkeborg har erstattet Ronnie Schwartz med FC Midtjylland-lejesvenden Junior Brumado, som så småt begyndte at røre på sig.

Han stod for eftermiddagens største afbrænder efter 70 minutter, da han en halv meter fra stregen skovlede bolden over mål efter et forlænget hjørnespark.

Så var der ingen vej tilbage for Silkeborg, som måtte se AaB vinde 2-0. Det betyder, at nordjyderne kravler forbi Randers og op på femtepladsen i tabellen.
 

Køb billetter til AaB's næste hjemmekamp og støt AaB fra tribunen


Af Casper Baunsgaard

19 kommentarer

Martinovic 15:55          
Klasseforskel og det virkede som om, at AaB kunne gå et niveau op, hvis det blev nødvendigt.

Uden Schwartz ser det sort ud for SIF.
ThePantsParty 15:55          
Så sidder man igen her og har alt livet suget ud af sig bag målet på JYSK Park. Det er ikke sjovt længere. Det er deprimerende hvor elendigt det er altsammen.

Håbløst... Hårdt... Ugh.. :(
Hynkjii 15:56          
Kanon af kusk men satme en håbløs advarsel!!! Vigtigt med 3 point.
Desrouleaux 15:57          
Lad dog være med at møde op.

Det bliver jo kun mere pinligt fremadrettet.
Cta 16:00          
Så vildt at man ikke har gjordt mere i sif.. forstår simpelhen ikke at Kent ikke er fyret bare for at prøve noget... hvis man ikke vil nye spiller så lad da Michael Hansen prøve at skrabe de point til sig han kan og give holdet nyt energi.. dette her er en selvmord mission og der bør ruller hoveder på alle plan når sæsonen.. kan ikke huske en hold med dårligere point gennemsnit en sif
stik i rend dreng 16:07          
Hvordan klarede Brumado sin debut?
dagenesskum 16:08          
fedt med AaB - Thelander, der lægger ud med en fejlfri kamp - og en Thelander med selvtillid og kamptræning vil være en stor forstærkning - også en god kamp af Ross.

Presspillet virkede meget lovende, selvom Silkeborg hjemme faktisk er rigtig gode til at kombinere sig frem ad banen. De fik også spillet sig frem til muligheder, men AaBs forsvar var godt og heldigt.

Frem ad banen kunne det sagtens være blevet til mere - hvis det fortsætter ligger der og venter en del mål på Kusk og sandsynligvis også Fossum, som er dygtig til at komme frem til muligheder - nu han skal bare lige ha fat i Risgaard og få det sidste på plads med "scorer når han vil", så er han den perfekte afløser.

skide godt AaB - thumbs up til alle spillerne.
Tirsdag 31. marts