Luk

Lyon-chef: PSG-kamp må give os selvtillid

| Ligue 1 | 1 kommentar

Infoboks

Manchester City - Lyon
Champions League Slutspil (15/08)
bet365 1,30 5,50 9,00
Oddset 1,27 5,90 10,00
YouBet 1,29 6,30 11,00

Lyon-chefen Rudi Garcia var godt tilfreds med, at Lyon spillede lige op med PSG i ligacup-finalen fredag aften. Præstationen skal give selvtillid, inden Lyon møder Juventus i Champions League.

Lyon tabte fredag aften 5-6 efter straffesparkskonkurrence i den franske ligacup-finale til PSG, hvor den ordinære kamp var endt 0-0.

Det resultat skal give selvtillid forud for Lyons opgør i Champions League i næste uge, hvor de italienske mestre Juventus venter.

- Kun at tabe til PSG efter straffespark vidner om, at vi præsterede godt. Vi kunne have gjort det bedre, men de gjorde kun forskellen i en teknisk øvelse, og selv da endte straffesparkskonkurrencen i sudden death, siger Garcia ifølge Football Italia og fortsætter:

- I Champions League bliver det vigtigt, at vi gør det bedre i angrebet, men det er en god base at bygge ud fra før Juventus-kampen. Nu er vi nødt til at lave noget psykisk arbejde med vores spillere, så de forstår, at vi forlader denne finale med vores hoveder højt.

- Vi skal tage de positive ting med og bruge dem til at nå Champions League-kvartfinalerne.

- Jeg så den rette attitude mod PSG, og vi var velorganiserede mod et hold, der var konstrueret til at vinde Champions League. Det skal give os selvtillid inden kampen mod Juventus.

Kampen mellem Lyon og Juventus spilles fredag den 7. juli.


Af Jonas Dalgård
Søndag 9. august