Luk

Lyon kunne ikke nedbryde Lorient

| Ligue 1 | 1 kommentar

Infoboks

Lorient - Lyon 1-1
Ligue 1
63' 1-0 Yoane Wissa
74' 1-1 Léo Dubois

Lyon kontrollerede kampen, men måtte nøjes med 1-1, da de spillede på udebane mod Lorient i Ligue 1 tidligt søndag aften. Joachim Andersen sad på bænken hele kampen.

Lyon har ledt efter formen i starten af den nye sæson ovenpå en flot Champions League-turnering i fjor. Holdet har fået fem point i de første fire kampe, hvor de blot har scoret fem mål.

Søndag skulle de forsøge at få en sejr på udebane mod oprykkerne fra Lorient, der før kampen lå nummer 17 med tre point i de første fire kampe.

Danske Joachim Andersen kunne endnu engang se til fra bænken, da Lyon tog kontrollen i kampen fra start. Efter otte minutter var der første gang bud efter Lorient-målet, da Maxel Cornet afsluttede, men Paul Nardi i målet reddede flot.

Det var dog ikke fordi, Lyon bombarderede Lorient, der fik afværget mange af Lyons angreb, før de blev rigtigt farlige. Efter en halv times spil fik Sinaly Diomande sendt et skud afsted, men det sad lige på Lorient-keeperen.

Kort før pausen var Lorient tæt på, men Anthony Lopes var vågen i Lyon-målet og pillede afslutningen, så derfor stod det 0-0 i pausen.

Lyon-dominansen fortsatte i anden halvleg og Nardi måtte i løbet af de første ti minutter hive flere gode redninger ud ad ærmet for at holde Lorient inde i kampen.

Og det gav pote for Lorient, der efter 63 minutter kom foran. 

Pierre Yves Hamel sendte Yoane Wissa afsted og kantspilleren udnyttede chancen til fulde, da han smadrede bolden i kassen via overliggeren i det korte hjørne. 1-0 til Lorient.

Det efterlod endnu mere af initiativet hos Lyon, der godt ti minutter senere fik hul på bylden.

Højrebacken Leo Dubois tog sagen i egen hånd, da han driblede ind i feltet, og da ingen stoppede ham, afsluttede han med venstre mod det lange hjørne. Den afslutning kunne Nardi ikke gøre noget ved, og så var der udlignet til 1-1.

Mod kampens afslutning pressede Lyon kraftigt på for at få et sejrsmål og kort før tid ramte de lidt tilfældigt overliggeren, og Lorient var først på riposten, som de fik sparket væk.

I overtiden fik Lorient chancen for at tage alle tre point, da Vincent Le Goff kom igennem i venstre side på en omstilling. Han havde ikke mange spilmuligheder, så han forsøgte at afslutte fra en svær vinkel, men den blev reddet af Lopes.

Mere blev det ikke til i kampen, og derfor måtte Lyon nøjes med det ene point mod oprykkerne fra Lorient. 


Af Jonas Nielsen

1 kommentar

Brianch85 20:48          
Intet at nedbryde når de har solgt halvdelen af holdet
Fredag 14. maj
Torsdag 13. maj