Luk

Lyon skuffede stort uden bænkede Andersen

| Ligue 1 | 1 kommentar

Joachim Andersen så til fra bænken, da Lyon hjemme tabte 0-1 til Nantes, der nu topper Ligue 1. 

Joachim Andersen havde inden dagens opgør mod Nantes på hjemmebane spillet samtlige minutter i Ligue 1-sæsonen, men den 23-årige dansker startede denne gang på bænken.

Lyon var uden sejr i seks kampe i streg inden kampen, mens Nantes omvendt havde fire sejre i fem kampe med i bagagen.

Nantes kom frem til opgøret første store chance, men ellers stod der Lyon på det meste i første halvleg, og Nantes-keeper Alban Lafont måtte diske op med flere store redninger for at holde scoren på 0-0 ved pausen.

Billedet forsatte efter pausen. Lyon skabte chancer, men Lafont stod en brandkamp og blev reelt matchvinder i et opgør, der endte 0-1 med Andersen på bænken i hele opgøret.

Afgørelsen faldt efter en times spil. Samuel Moutoussamy driblede sig ind i feltet fra højre side og blev tacklet af Lyon-backen Fernando Marcal, og hvorefter bolden hoppede mod mål.

Lyon-keeper Anthony Lopes fik slået bolden væk omkring stregen, men efter et længere VAR-gennemkig blev scoringen godkendt.

Lyon er nummer 11 i Ligue 1, mens Nantes foreløbigt stryger på førstepladsen.


Af Mikael Blond

1 kommentar

madin 16:07          
Tænker de snart skal overveje en fyring af Sylvinho der ikke virker til at have styr på noget som helst. Oveni virker det til han har tabt tilliden fra truppen.
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober