Luk

Lyons ti mand tabte point til Bordeaux

| Ligue 1 | 1 kommentar
Lyons ti mand tabte point til Bordeaux
Foto: Getty Images

Lyon fik en mand udvist, og kort efter udlignede Bordeaux til slutresultatet 1-1 i opgøret mellem de to Ligue 1-mandskaber. Joachim Andersen spillede fuld tid.

Lyon skulle forsøge at rejse sig, da Bordeaux lørdag lagde vejen forbi i Ligue 1's fjerde spillerunde.

Sidste runde bød nemlig på et overraskende nederlag til Montpellier for Joachim Andersen og co., der ellers havde fået en flot start på sæsonen med to sejre.

Bordeaux havde været hele paletten rundt med en sejr, en uafgjort og et nederlag i de tre første kampe, og lørdagens Lyon-møde kunne derfor give en indikation om, hvor klubbens niveau reelt ligger.

Joachim Andersen og holdkammeraterne kom bedst fra land.

En fornem dyb stikning fandt Memphis Depay bag Bordeaux-forsvaret, og den tidligere Manchester United-mand svigtede ikke alene med målmanden.

I anden halvleg mistede den brasilianske nyerhvervelse Thiago Mendes hovedet, da han gik for hårdt ind i en tackling og tilragede sig sit andet gule kort, der derfor førte til marchordre.

Den ekstra mand i overtal blev omsat til scoring for gæsterne få minutter senere.

Efter lidt rod i feltet faldt bolden ned for fødderne af Jimmy Briand, der smækkede bolden i netmaskerne fra kort afstand og udlignede til slutresultatet 1-1.

Joachim Andersen spillede hele opgøret for Lyon, og han kan - trods en misset mulighed for tre point på hjemmebane - glæde sig over, at hans franske klub indtager tredjepladsen i Ligue 1 med syv point for fire kampe.

 


Af Daniel Laursen

1 kommentar

saxet 19:37          
Hmm.. Hvis han mistede hovedet, var det vel lidt overflødigt at vise ham ud.
Lørdag 21. september