Luk

Målløse Emil N: Scoringerne skal nok komme

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

Lyngby - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (20/10)
bet365 4,00 4,00 1,75
NordicBet 4,05 4,30 1,73
Oddset 4,20 4,10 1,77

Lyngbys Emil Nielsen har fortsat sit første sæsonmål til gode, men han er ikke i tvivl om, at det nok skal komme.

Emil Nielsen har fået spilletid i samtlige Lyngbys ni Superliga-kampe i denne sæson, men første mål lader vente på sig.

Den tidligere FC Roskilde-topscorer lader sig dog ikke påvirke af de manglende scoringer og er overbevist om, at målene kommer.

- Det frustrerer mig ikke. Det irriterer mig, at jeg ikke har hjulpet holdet med mål, men for mig personligt, fylder det ikke alverden, at jeg ikke har scoret, siger Emil Nielsen til bold.dk.

- Jeg fik ikke den bedste opstart, da jeg havde problemer med forskellige skader og ikke kunne træne så meget, så jeg mangler stadig lidt, og jeg ved, at målene nok skal komme, når jeg kommer helt i omdrejninger.

- Vi har et godt hold med nogle sindssygt dygtige spillere, som kan sætte mig op, og jeg ved, jeg har kvaliteten til at sparke dem ind.

- Der er ingen grund til at bruge energi på at være frustreret over det. Jeg føler, jeg gør, hvad jeg kan for holdet, og jeg kan se mig selv i øjnene med mine præstationer indtil videre.

Det første mål er ofte det sværeste

Cheftræner Christian Nielsen er da også fuld af tiltro til, at Emil Nielsen nok skal få gang i målscoringen inden længe.

- Vi kan ikke mærke noget på ham. Han er ikke påvirket af det, men arbejder stenhårdt, siger Christian Nielsen til bold.dk.

- Han laver masser af kasser til træning, og vi ved, at når det første mål kommer, bliver det en forløsning, og så kommer det nemmere til ham derfra. Nogle gange skal man bare kæmpe lidt hårdere for den første scoring, men det kommer.

25-årige Emil Nielsen har tidligere scoret i Superligaen. Det var for AGF i kampen mod Esbjerg i marts 2016.

Lyngby har scoret otte mål i denne sæson. Frederik Gytkjær har lavet fem, mens Lasse Fosgaard, Nicolai Geertsen og Jesper Christjansen har lavet et enkelt mål hver.


Af Mikkel Nøhr

9 kommentarer

Træmanden 09:02          
Med det arbejde han laver foran, er det bare et spørgsmål om tid før bolden ryger i kassen. Og så kommer det forhåbentligt til at stikke helt af :P
oso grande 10:03          
Mon ikke de kommer på søndag.
OAJ-Kongen 10:05          
Virker som om både Riel og Emil kun har niveau til divisions bold.
De gør ingen forskel i superligaen overhovedet
lutchavez 10:15          
Jeg vil give dig ret omkring Riel, men ikke Emil. Han har været super nærgående og lavet årets assist. Et kæmpe arbejde som alle de andre spillere kan nyde godt af.
Der er så mange spillere i superligaen der ikke kan fælge med ham.
det var lidt det samme man sagde om Kjær, og det gik jo meget godt!
Xavi68 10:36          
Emil er lynende hurtig og viser ofte rigtigt gode ting, men i stedet for at afslutte løber han ofte bare bolden ud af banen eller i målmandens hænder. Det skal nok komme, men Riel har godt nok ikke vist absolut noget som helst.
UMURUM 13:15          
Godt at Emil ikke lader sig påvirke at de manglende mål. Han arbejder stenhårdt, og er en konstant trussel mod modstanderens forsvar med sin direkte spillestil og hurtige antrit. Han kommer frem til chancerne, men har enten brændt eller målmændene på modstander holdet, har hevet fine redninger frem. Målene skal nok komme.

Jeg er utrolig glad for signingen af Emil, og jeg er 100% sikker på, at han bliver en succes for Lyngby.
Flash G City 14:21          
Jeg har ikke set alle de kampe Lyngby har spillet med Emil på holdet, men søndags mod FCM, ydede han, i mine øjne, en stor arbejdsindsats og gjorde det rigtig godt.

Han havde i anden halvleg en god afslutning med venstrebenet, hvor Jesper Hansen måtte ud i en stor redning. Lidt senere kom han igennem i højre side af feltet. der valgte han at forsøge en aflevering mod midten, der ville jeg gerne have set at han havde trykket af med højrebenet.

Men alt i alt en fin indsats. Målene skal nok komme.
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober