Luk

Målløse Jannik Pohl håber på Horsens-aftale

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (15/12)
bet365 2,45 3,30 2,80
NordicBet 2,55 3,20 2,85
Oddset 2,55 3,25 2,90
YouBet 2,55 3,20 2,85

Jannik Pohl har endnu ikke fået scoret, men angriberen håber at blive hos AC Horsens, når lejeaftalen løber ud til nytår. 

Jannik Pohl er endnu ikke kommet på måltavlen i otte optrædener for AC Horsens, men den 23-årige angriber er alligevel godt tilfreds hos østjyderne.

Groningen-ejede Pohl har udløb til nytår, men håber at blive. 

- Jeg håber på en hurtig afklaring. I første omgang prøver jeg at fokusere på de to sidste kampe i efterårsturneringen, men jeg kunne sagtens se mig selv fortsætte i AC Horsens. 

- Jeg er faldet godt til i truppen, og jeg kan lide at være en del af fællesskabet. Den tryghed betyder meget for mig, men jeg ved ikke, om det kan lade sig gøre, siger Jannik Pohl til Horsens Folkeblad. 

Pohl har kontrakt med Groningen til sommeren 2021. 

Køb billetter til Horsens' kommende hjemmekampe her!


Af Mikael Blond

11 kommentarer

bruger 150809 10:58          
Jeg vi gerne beholde Pohl , han er stadig ung og kan udvikle sig meget endnu .
bruger 130484 11:00          
Smid ham dog for helvede ned på en back. Manden bliver aldrig en målmager
ACH-fan 11:09          
Det er lidt sjovt med Pohl... I mange år har man haft en fornemmelse af at gennembruddet er lige på trapperne - når det kommer, så bliver det decideret voldsomt!
Jensen99 11:40          
Det lige rigeligt dyrt at have en spiller rendende som er skadet det halve af tiden og som ingen mål scorer. Derfor skal han ikke forsætte i AC uanset han er en sympatisk person. Der skal et par angribere til i vinterpausen ellers rykker AC ned. De nuværende såkaldte angribere har ikke slået til. Dette er uomtvisteligt!
Unikum 12:08          
Han har altid været pisse dårlig foran mål, forstår heller ikk hvorfor man ikk anvender ham på en anden position når han ingen målnæse har.
- Men ja Horsens skal ud og finde nogle vinter forstærkninger specielt til de forreste pladser.
Juniorx 12:12          
Horsens kan altså et eller andet med angribere. Er du en elendig men dog sympatisk offensiv spiller , og ikke vil score mål så tag til Horsens.

Junker, Borring, Brock-m, pohl og det er kun de seneste 2 år.
Rasbak 12:32          
Han ligner ikke den target-man, som man (nogle) håbede på han var.

Måske kan hans hurtighed bruges som offensiv midt eller kant - men her er der fint dækning i forvejen. (Thorsen, Therkildsen, Hansson, Prip, Frantsen m.fl..)

Hvis Kasper Junker bliver solgt til Stabæk ( som det tyder på efter norske medier ) så indkasserer AC en fin overgangssum og slipper for en monsterløn. Mon ikke man skulle satse på at bruge pengene på en stærk target man som supplement til Brock-Madsen ?
Fredag 13. december
Torsdag 12. december