Luk

Målløse Napoli tabte skridt i Serie A-topstriden

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Torino - Napoli 0-0
Serie A

Hverken Napoli eller Torino kunne score, og derfor sluttede det hele 0-0, da de to hold mødtes i Serie A.

Torino var inde i en skidt periode, da klubben søndag aften tog imod Napoli i den italienske Serie A. Tre af de sidste fire kampe havde klubben tabt, og det skulle de forsøge at lave om.

Gæsterne fra Napoli havde omvendt vundet tre af deres seneste fire ligakampe og lå før opgøret nummer fire i den bedste italienske række. En sejr ville sende dem tre point efter topholdet Inter.

Napoli startede kampen bedst og var det farligste hold i løbet af første halvleg. Lorenzo Insigne fik første mulighed efter et kvarters spil, men angriberens forsøg blev blokeret i sidste sekund.

Efter en halv time var Dries Mertens tæt på noget af en scoring, da han fra kanten af feltet forsøgte at chippe keeperen. Bolden gik dog lige udenom målet.

Torino havde ikke alt for meget at komme med i løbet af første halvleg, men kort før pausen truede de for alvor Napoli-defensiven.

Et hjørnespar endte hos Cristian Ansaldi på kanten af feltet, hvor han trykkede af. Alex Meret fik dog hevet en god redning frem, selv om han sendte riposten lige ud i feltet til en Torino-spiller, som dog sendte bolden i sidenettet.

Torino havde bolden i netmaskerne ti minutter inde i anden halvleg, men Andrea Belotti blev korrekt vinket offside, og målet blev underkendt.

Dermed stod det fortsat 0-0, og det var også stillingen, da det hele blev fløjtet af. Napoli sendte ellers Fernando Llorente på banen med 25 minutter igen, og den spanske angriber skabte noget postyr i feltet.

Flere gange havde angriberen hovedstødsforsøg, men skarpheden manglede hver gang. 

Derfor sluttede det hele 0-0, og begge hold satte ét point på kontoen.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 17. oktober
Onsdag 16. oktober