LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Målmager Salah viste på ny vejen for Liverpool

| Premier League | 94 kommentarer
Solskjær sætter Premier League-rekord med ny sejr: Se alle målene i Man Uniteds sejr over Brighton
Brighton sender den i kassen mod United - se dem reducere til 1-2 her
Rashford udbygger United-føring! Se formstærke United bringe sig på 2-0
United ser ud til at fortsætte den gode stime - se Pogba score på straffespark mod Brighton
Officielt: Liverpool skriver lang kontrakt med ung profil - se ham score på frispark her
Målmager Salah viste på ny vejen for Liverpool
Foto: Getty Images

Infoboks

Brighton - Liverpool 0-1
Premier League
50' 0-1 Mohamed Salah
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!
Liverpool havde ikke samme offensiv bid som normalt, men vandt alligevel 1-0 over Brighton i Premier League, efter at Mohammed Salah havde bragt Jürgen Klopps mandsakb i front i begyndelsen af anden halvleg.

Det har været noget uvant for Jürgen Klopp at se sit Liverpool tabe deres to seneste kampe.
 
På trods af en FA Cup-exit til Wolverhampton og et snævert nederlag til Manchester City, kan den rødblusede del af Liverpool dog stadig glæde sig over at se deres hold føre Premier League.
 
Lørdag gjaldt det så for Liverpool om at komme på vindersporet igen, hvilket skulle gå ud over Brighton på den engelske sydkyst.
 
Hjemmeholdet måtte til dagens opgør undvære deres ellers sikre førsteskanse i målet Matt Ryan, der er taget ti Asian Cup med Australien.
 
Derfor var det upåagtede David Button, som havde fornøjelsen af skulle sit bur rent imod Mohamed Salah, Roberto Firmino, Xherdan Shaqiri og Sadio Mané.
 
Liverpools fire offensive és skulle dog vise sig at være en skygge af sig selv i første halvleg, hvor Brighton var lige så farlige som de rødklædte gæster.
 
Tættest på var Shaqiri efter 26 minutter, men den lille schweizers hovedstødsforsøg skulle dog gå lige akkurat forbi mål.
 
I anden halvleg skulle der dog komme anderledes gang i gæsterne, som bare fem minutter inde i halvlegen skulle komme på 1-0.
 
Mohamed Salah blev kluntet nedlagt af Pascal Gross i Brighton-feltet, hvilket dommer Kevin Friend takserede til et straffespark, som egypteren selv fik lov til at eksekvere.
 
Salah sparkede efterfølgende sikkert bolden ind til 1-0 til stor forløsning for både fans, medspillere og Jürgen Klopp på trænerbænken.
 
Brighton fortsatte dog deres gode takter fra første halvleg, og med indskiftningerne af Florin Andone og Baram Kayal signalerede Brighton-træner Chris Hughton, at han langt fra så kampen for ovre.
 
Liverpool reagerede dog ligeledes ved at sende James Milner for at stabilisere på midtbanen.

Det var dog Milners midtbanekollega Georginio Wijnaldum, som med ti minutter igen var tæt på at lukke opgøret, men hollænderens kompetente forsøg gik snært forbi den ene stolpe.
 
Hverken Liverpool eller Brighton fik dog scoret yderligere i kampens slutfase og derfor kunne Liverpool til sidst forsvare deres 1-0-føring i hus.
 
Næste opgave for Liverpool er hjemme på Anfield, hvor de tager imod deres tidligere træner Roy Hodgson og hans Crystal Palace-hold.


Stream Liverpool – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mads Adam Wegener
Fredag 22. marts