Luk

Målmandsdrop sendte West Bromwich til tops

| Championship | 5 kommentarer

West Bromwich er nyt tophold i Championship, efter de fredag slog Queens Park Rangers med 2-1. Her blev de sat i gang af en stor målmandsfejl af QPR's Timothy Dieng.

West Bromwich havde fredag aften muligheden for at stjæle førstepladsen i Championship, da de tørnede sammen med Queens Park Rangers på The Hawthorns.

De fik dog den værst tænkelig start, da gæsterne fra QPR allerede havde bragt sig foran med 1-0 efter kun et minut af kampen.

Her var det Andre Gray, som gav QPR en drømmestart, og så var det op ad bakke for West Brom. De satte dog jagten ind og havde i flere situationer chancen for at udligne, men de manglede skarpheden.

De formåede dog at komme tilbage 15 minutter før tid, men det kan de takke QPR's målmand for, da han dummede sig gevaldigt foran eget mål.

Her drev West Broms Karlan Grant nemlig bolden ind i feltet, hvor han sendte et hårdt skud mod mål. Det burde dog ikke være det store problem for Timothy Dieng, men målmanden tabte bolden ind i eget mål.

Et stort drop af QPR's Dieng, og det blev rigtig dyrt. To minutter før tid var Grant nemlig igen i fokus, da West Bromwich splittede QPR's defensiv ad, og så kunne Grant banke bolden ind i netmaskerne til 2-1.

Det endte også med at blive kampens resultat, og dermed er West Bromwich nyt tophold i Championship, da de nu står noteret for 19 point efter ni kampe.

De deler dog placeringen med Coventry City, der også var i kamp fredag aften. Her var svenske Viktor Gyokeres i hopla, da han scorede to mål i 3-0-sejren over Peterborough.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober