Luk

Målmandskoks sikrede Atletico Madrid sejren

| La Liga | 1 kommentar

Infoboks

Atletico Madrid - Elche 1-0
La Liga
39' 1-0 Ángel Correa

Elches Kiko Casilla fik søndag aften en uheldig hovedrolle, da han stod bag et stort målmandskoks, som efterfølgende kostede et mål i 0-1-nederlaget til Atletico Madrid.

De spanske mestre fra Atletico Madrid skulle søndag aften forsøge at hente deres anden sejr i denne sæson, da de tørnede sammen med Elche hjemme på Wanda Metropolitano.

Det blev dog en noget sværere opgave for Madrid-klubben, da gæsterne fra Elche gav dem kamp til stregen i et opgør, hvor det ikke væltede med chancer.

Der skulle også gå hele 39 minutter, før måltavlen kom i aktion, da Atletico Madrid formåede at komme foran med 1-0. Her var det Angel Correa, som skabte jubel hos hjemmeholdet. 

Han kan dog sende en stor tak til Elches målmand, Kiko Casilla, som droppede fælt i eget felt.

Atletico Madrid slog nemlig til på en omstilling, hvor Rodrigo De Paul sendte en lang bold i dybden til Correa.

Her blev bolden for lang, da Casilla nåede hurtigt ud af sit mål, men da han ville cleare bolden, sparkede han i stedet et stort hul i luften, og så kunne Correa stjæle bolden og sparke den ind i netmaskerne.

Det var et stort koks af Casilla, som ikke gjorde det nemt for Elche, men gæsterne var dog fortsat godt med i kampen. 

I løbet af anden halvleg kæmpede begge mandskaber med at finde vej til netmaskerne, da de store chancer udeblev på Wanda Metropolitano, men det virkede Atletico Madrid meget tilfreds med.

De endte nemlig med at holde stillingen hele vejen til slutfløjtet, og dermed vandt Atletico Madrid opgøret mod Elche med 1-0 i La Liga.


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

sacrabosco 09:29          
Typisk
Torsdag 2. december