Luk

Målorgie da Fredericia vandt vildt lokalbrag

| NordicBet Liga | 14 kommentarer
Målorgie da Fredericia vandt vildt lokalbrag
Foto: MPhoto

Det var voldsomt underholdende, da FC Fredericia søndag slog lokalrivalen Kolding IF med 4-3 i 1. division.

Der var lokalbrag for alle pengene, da FC Fredericia søndag eftermiddag tog imod Kolding IF.

FC Fredericia skulle altså forsøge at stoppe lillebror, som har fået en voldsom start på sæsonen med en hel stak tidligere Fredericia-spillere på holdet – og det blev voldsomt underholdende på Monjasa Park.

En af de mange tidligere FC Fredericia-spillere, Niels Letort, indledte målscoringen allerede i syvende minut, da han fra en helt fri position i feltet bankede læderet i nettet til 1-0.

FC Fredericia slog dog lynhurtigt tilbage. Allerede i det tolvte minut dukkede amerikanske Steven Enna ifølge Fredericia Dagblads udsendte op i feltet efter et indlæg fra Jacob Buus og stangede bolden ind bag den tidligere Fredericia-keeper Jens Rinke.

Tre minutter senere var der bingo igen. Agon Mucolli løb dybt og fik en god stikning, som han sikkert omsatte til en scoring. Dermed var kampen vendt lynhurtigt på hovedet, og FC Fredericia var foran 2-1.

FC satte sig på kampen, og særligt den tidligere Kolding-spiller Kristian Kirkegaard var livlig. Det var dog ikke ham, der stod for kampens næste scoring.

Det var derimod Mathias Gertsen, som direkte på frispark høvlede bolden i netmaskerne med lidt hjælp fra et Kolding-hoved.

Kolding lagde sig dog ikke bare sådan ned. Efter 41 minutter modtog Fredericia-fødte Simon Smidt bolden i venstre side af feltet, rundede Jacob Buus og bankede den ind ved nærmeste stolpe – og så stod til 3-2.

Men, men, men. FC Fredericia bidrog endnu en gang til underholdningen kort før pausefløjt. Erik Nissen prikkede bolden i nettet, da den lå død på målstregen efter et hjørnespark, og så stod den 4-2.

I anden halvleg var det Kolding, der kom bedst fra start. Efter 54 minutter blev Fredericia-defensiven overspillet, og Denis Fazlagic, som har en fortid i Fredericia, strøg forbi Jacob Buus og bankede bolden i netmaskerne til 4-3.

Kolding holdt fat i grebet om kampen, og både Morten Hansen og Denis Fazlagic kom frem til kæmpestore chancer i kølvandet på reduceringen.

Også Simon Smidt var farlig, da han efter 79 minutter sendte et fladt drøn af sted mod Alexander Nybo, som i Fredericia-målet måtte give en ripost, som han dog selv halede ind.

FC Fredericia fik ro på tingene i slutfasen og formåede at køre sejren i land trods et tungt Kolding-tryk efter pausen. Det endte 4-3, hvilket i skrivende stund er nok til, at Fredericia er på førstepladsen.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

14 kommentarer

XflamingoX 16:26          
Fantastisk. Ganske enkelt fantastisk. Så fik Kolding langt om længe en flad af storebror:-)
Romeo Detlev 16:52          
Wow. 2000 tilskuere. Flot storebror
HobroEkspressen 16:52          
FCF er fodboldmæssig storebror til KIF. Men Kolding by er klart større end Fredericia ditto, 60.000 mod ca. 40.000.

Det ville ikke skade med Danmarks 7. største by i Superligaen eller Fredericia for den sags skyld. I hvert fald hellere dem end de sydjyske rivaler fra Vejle Boldklub.
Schmidt-KIF 17:00          
Storebror kan ikke lade være med at grine lidt her. KIF er en klub med mere end 10Ikke00 en eller anden mærkelig fusionsklub. Og det er vi stolte af.
Så tro ikke at Fredericia fylder særlig meget blandt KIF fans. I bliver aldrig storebror til andet end Middelfart.
Schmidt-KIF 17:01          
100 år på bagen skulle der stå
kallekut 17:04          
Flot spil af Fredericia i store dele af 1. Halvleg - Når man som Kolding lukker 4 mål ind i en halvleg, bliver der langt til til point -
Kolding havde to KÆMPE chancer i 2. Halvleg, men Fredericias keeper kom flot ud. Det var ikke meget hjemmeholdet skabte i anden halvleg, men nok til en kneben sejr - Tillykke til Fredericia
XflamingoX 17:24          
Hold nu op. KIF er lillebror både når det kommer til fodbold OG håndbold;-). Spørg til siden. Stor respekt til KIF for deres fantastiske start på sæsonen.
Søndag 15. september
Lørdag 14. september