LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Målscorer Scholz spår tæt guldduel med FCK

| Superligaen Grundspil | 42 kommentarer
Målscorer Scholz spår tæt guldduel med FCK
Foto: Getty Images
Alexander Scholz var en smule overrasket over, at han kom på scoringstavlen i 3-0-sejren mod OB. FCM-stopperen spår en tæt mesterskabskamp mellem FC Midtjylland og FC København.

FC Midtjylland spillede ikke prangende i fredagens Superliga-opgør mod OB, men alligevel snuppede ulvene en sikker 3-0-sejr.

Manden bag scoringen til 1-0, Alexander Scholz, var en smule overrasket over rollen som målscorer.

- Jeg er overrasket over, at jeg kom på scoringstavlen. Jeg stod egentlig bare i en blok i feltet, men jeg tror lidt mere på den, end jeg plejer at gøre, og så rammer jeg den godt, siger Scholz til TV3+ umiddelbart efter kampen.

OB havde inden opgøret ikke tabt de seneste ni Superliga-kampe, og den flotte stime kunne mærkes, mener FCM-stopperen.

- OB er et godt hold, der har været inde i en god stime, og det kunne man mærke i dag. De var fint med i kampen, og det er klart, at det brændte straffespark spiller en rolle.

- Vi vinder 3-0. Jeg ved ikke, om jeg vil kalde det misvisende, men det er en stor sejr mod et godt OB-hold, siger han.

De tre point sender FCM op på siden af FC København på Superligaens førsteplads, og Alexander Scholz spår en særdeles tæt guldduel imellem de to.

Han mener, at mentalt fokus bliver vigtigt i jagten på mesterskabet, og samtidigt skal FCM tage flere point på udebane, siger han.

- Mod FCK har det set rigtigt tæt ud. Jeg tror, de får rigtigt mange point, men det lader det også til, at vi gør. Det handler om at være helt klart oppe i hovederne. Det var vi ikke rigtigt sidst mod Randers, og der kunne vi godt have tabt point.

- For at blive mestre skal vi hente flere point på udebane, det er ikke nok kun at vinde hjemme, siger Scholz.

Både FC Midtjylland og FC København er noteret for 41 point, men FCK har én kamp i hånden i forhold til FCM.


Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

42 kommentarer

Nicodemus 21:27          
Det kan jeg godt forstå Scholz.. der burde retteligt have været dømt offside på Kian Hansen, inden der bliver afleveret til dig...

Bortset fra det, så tyder det på en tæt guldduel.. Nu kan transfervinduet betyde temmelig meget, men antaget at begge hold kommer neutralt ud af vinduet, så bliver det et vildt slutspil.
12mesterskaber 21:50          
Tror duellen bliver afgjort på erfaring. Ståle har mulighed for at køre det 7. Mesterskab hjem. Hvorimod FCMs træner mangler at bevise sit værd i en guldduel, ja som cheftræner generelt.

Ståle er ved at bygge et nyt storhold op. Så hvis FCM vil have en lille chance for at vinde mesterskabet skal det være i år. De næste par år kommer FCKs hold til at toppe som det gjorde for 2 år siden. De har lange kontrakter på deres bedste spillere.
jacoba 21:56          
Erfaring er en ting. Transfer vindue kan få betydning. Skader ligeså. FCK har i Skov og Fischer vel de 2 største profiler. Jeg synes FCM har større bredde. FCK er stadig favorit i mine øjne, men de skal niveau hele vejen ellers står FCM klar.
12mesterskaber 22:04          
FCM kommer aldrig til at slå FCK på transfervinduet. Der køber FCK simpelthen på en højere hylde.

Bredden ser jeg ikke som et problem, det gør Ståle tydeligvis heller ikke og jeg tror han har styr på hvad han foretager sig.

FCM er også nødt til at have niveau hele vejen rundt ellers trækker FCK fra dem;)

Spillemæssigt trods et stramt kampprogram har FCK slået BIF ude og hjemme, slået FCM og ryddet al modstand af vejen i superligaen. Både overbevisende i kampene og med flot spil. De er godt kørende i år, endda uden Fischer. Der mener jeg også FCM halter efter.
jacoba 22:36          
Helt enig i at Ståle har erfaringen og at hvis ikke FCM holder niveau så tager FCK hurtig afstand. Min pointen er at når FCM vinder relativt sikkert i dag uden at spille specielt godt, så skal man ikke undervurdere dem også fordi der er mange nye spillere på holdet, som godt kan blive noget stærkere med flere kampe sammen.
At FCK har "ryddet al modstand" er måske lige i overkanten, i bedste fald fører de rækken med 3 point efter 19 runder.
Jeg håber på et spændende slutspil, har ikke præference for et hold men tror FCK løber med guldet
7430 22:48          
Du der 12. Mht FCK´s angivelige overlegenhed. Svar mig lige på, hvilket hold har den bedste målscore? (og ligger nr 1)
Nicodemus 23:28          
7430:
Du der 12. Mht FCK´s angivelige overlegenhed. Svar mig lige på, hvilket hold har den bedste målscore? (og ligger nr 1)
Er du godt klar over at denne tråd, også eksisterer efter søndag kl 18?
Det er blot en flink hentydning til din noget naive tilgang til tid ;)
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april