Luk

Målscorer Son: Jeg havde ikke lyst til at juble

| Premier League | 15 kommentarer

Heung-Min Son holdt sin jubel på et minimum i respekt for Andre Gomes, afslører han. 

Heung-Min Son scorede to gange, da Tottenham onsdag slog Røde Stjerne med 4-0 på udebane i Champions League. 

Det kom få dage efter, at Son var involveret i et grimt uheld, der kostede Evertons Andre Gomes en alvorlig skade. 

Og det satte sit præg på Son i opgøret mod Røde Stjerne, erkender han. 

- Jeg havde ikke lyst til at juble, for jeg ville respektere den svære situation. Men selvfølgelig er jeg meget, meget ked af situation. Det har været nogle virkeligt hårde dage, siger Son ifølge ESPN. 

Manager Mauricio Pochettino er glad for sydkoreanerens reaktion. 

- Det var et problem for alle, ikke kun Sonny, men for alle på banen. Vi er meget kede af, hvad der skete med Andre, men han (Son, red) kom hurtigt videre. Vi hjalp ham videre. 

- Han scorede to gange og hjalp holdet med få tre point, og det er det vigtigste, siger Pochettino. 


Af Mikael Blond

15 kommentarer

Tottenhamfan100 09:25          
Hvor er alle haterne henne, der mente at Son er et svin og som slagtede Gomez med vilje??? ;-)
D.B.R. © 09:26          
Så du nogen af dem den anden dag da? :o)
bruger 162968 09:33          
´Det vigtigste er de 3 point´.... ikke for den langtidsskadede Gomez.
SkinnyNevilleSouthall 12:16          
Det må have været enormt hårdt for Son. Forfærdeligt ikke at kunne juble - jeg tror han stadig er helt knust. Håber han kommer sig.
dick@darlington 13:20          
Enten er medierne ufatteligt biased til Tottenhams fordel, eller også har de verdens bedste PR-afdeling. En af deres spillere tackler en modstanders ankel. Uheldigt men ikke tilfældigt. Alligevel er det ham sympatien retter sig imod.
Watchdog 13:21          
Sjovt at man kalder "haterne" ud.

Jeg synes faktisk at Son nærmest har fået mere mediedækning og sympati end Gomes fordi han var totalt grædefærdig over det (uheldige) udfald hans hævnaktion fik.

Det er ligesom om folk helt gav ham fripas for at lave en hensynsløs, farlig hævnaktion på Gomes. Så ved jeg godt at tacklingen ikke direkte medførte at Gomes brækkede anklen, men den var stadig en svinsk hævnaktion for situationen med Gomes kort forinden.

Det skriver jeg ikke fordi jeg hater på Son, som jeg er sikker på normalt er en sympatisk fyr, men fordi jeg synes mange har haft mere travlt med at interessere sig for Sons mentale tilstand efterfølgende og om han fik 3 spilledages karantæne eller ej end om Gomes´ fysiske og mentale tilstand.
Igottheblues 13:21          
Jeg mener at Son er den spiller jeg altid har haft lidt kærlighed til pga. hans empatisk personlighed og den situation kunne enhver være endt i. Jeg så kampen og det er fanme synd for Gomes. Det Son gør er ikke at skjule situationen og tale om det som måske kan få en anden fodbold spiller til at tænke sig måske en ekstra gang inden man laver hævnagt. Son er respektfuld og det er ikke noget han vil skjule på og det klæder ham, det kommer fra en der absolut ikke har noget for Spurs.
Tirsdag 25. februar
Mandag 24. februar