Luk

Målscorer Sory Kaba: Sejren er det vigtigste

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Atalanta
Champions League gruppe D (21/10)
YouBet 5,20 4,55 1,62
Oddset 5,50 4,50 1,55
bet365 5,50 4,50 1,53

Sory Kaba scorede til 1-1 i opgøret mod OB, men det er de tre point, der glæder angriberen mest efter 3-1-sejren.

Sory Kaba har ikke væltet sig i mål denne sæson, men det lykkedes ham at sende bolden i netmaskerne til 1-1 i lørdagens kamp mod OB.

Det glæder den tårnhøje angriber, der dog er mest lykkelig over, at holdet fik spillet sig til de tre point.

- Jeg er glad, for nogle gange har jeg ikke den store andel i vores mål. Jeg prøver altid at hjælpe holdet til sejr. Det er mit fokus. Nogle gange scorer man, og andre gange gør man ikke. Det er selvfølgelig min rolle at score mål, men holdets sejr er det vigtigste for mig, siger han til TV3 Sport efter kampen og tilføjer:

- Vi vil tilbage på sejrskurs i ligaen, og det er derfor, at kampen var så vigtig for os. Det gik godt i det offensive spil, fordi alle fik chancen for at score. I anden halvleg pressede vi alle på. Vi var lidt heldige med nogle af målene, men det vigtigste var at vinde kampen, for det er derfor, vi er her, siger han.

Med sejren kravler FC Midtjylland op på en andenplads to point bagved Brøndby. På onsdag møder midtjyderne på hjemmebane Atalanta i Champions League.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Lasse Rene

8 kommentarer

FarligeF 18:32          
Det er vildt, at diverse eksperter frimann, Tøfting osv, ikke kan abstrahere fra hvad kaba har koster. Enig, han scorer for få mål. Men de må da kunne se at han bringer noget og kommer til chancer. De bruger vanvittig meget tid på at snakke negativt om ham
mirakelmix 19:17          
Tøfting har virkeligt opbygget en voldsom negativ fokus på Kaba. Nogle gange ødelægger det decideret kampoplevelsen, når han er kommentator!
IkastFS 19:27          
Jeg grinede for mig selv da Tøfting først får sagt at Pione er træt da han taber en nærkamp ude ved sidelinjen 2min før frisparket. Da vi så får frisparket "ja, hvem har så kræfter til at den derind?" Enter: Pione. Ssssh Tøffe
Neigaard 20:13          
Kaba bliver kun bedre(manglede også bare)
Tror han bliver rigtig god i CL.
FarligeF 20:19          
De danske kommentatorer holder bare ikke særlig høj standard og Tøfting lever til fulde op til det. Mindes faktisk at man havde nogenlunde samme tilgang til Poul O. I starten. Priske bruger ham jo ikke fordi han har været dyr, men fordi man ønsker en stor angriber, der fylder noget. Han kommer til masser af chancer og langt værre, hvis det ikke var tilfældet.
smartin23 20:23          
Enig FarligeF.
Han er altid synlig i kampene.
Tirsdag 20. oktober